Ki melyik tápszert használja s mennyibe kerül? (beszélgetés)
Szia! Most már lehet online is rendelni és így 1 karton 8690, 5 kartonnál már jelentős kedvezmény van ami 7386 Ft.
Egyébként mi volt a tapasztalatod az Infatrini használatánál?Mi volt a probléma a babádnál? Ki ajánlotta?
Szió!
Igen 1 éves kor alatt nem gáz szakorvos felírja de az Én fia 4 éves elmúlt. Mi is sokáig ettük a Sinlacot lekvárral kakaóval szörppel banánnal.
Szia Wenta! Bocsi, hogy csak most reagálok. Ha gondolod küldök neked ha nem írnak ki, nem igazán értem különben, nekem első kérésre kiírta az orvos kgy-re. Fiam 5 hónapos, tejfehérje érzékeny és eckémás lett tőle. Kár, hogy olyan messze laksz. Van itt fejérmegyében egy tutijó gasztros.
Amúgy én sinlac-ot keverek egy picit a neocate-hez, és úgy megeszi. Legalább nem allergizál :)
Kedves Wenta!
Miért kerül neked 120-ba a havi adag? ha szakorvos írta fel és csak ezt eheti akkor nem közgyógy? mert nekem az és így csak 900 egy dobozzal.
Ne idegesítsetek már...komolyan van ilyen drága tápszer????:OOOOOO
le vagyok döbbenve...
Szerintem egy 0- val többet írt...
Szerinted százezerbe kerül a tápi??:D:D:D
És nekünk sokáig elég mert már csak reggel és este kap,tápszert!
Előtte Humana baby fit 1 est ettünk de az szőrén szálán eltűnt:S
Szia!
Mi a Milumil HA Start-ot használjuk de mellette kap valamennyi tejet is. Így nem tudom hány napig elegendő egy doboz.
Egyelőre a doki írja ki receptre. 2 Zacsi van benne összesen 600 gramm és kb 3500 receptre.
Szia!
Mi is a Milupa Milumil HA 1-et használjuk. Én laktózérzékeny vagyok, ezért muszáj volt hypoallergén tápszert írnia a dokinak. Szerencsére még csak pótlásként alkalmazom, mert van tejcim, csak sajna kevés. Így nem fogy olyan gyorsan. Egy doboz 2250FT. 2 darab 300 grammos tasak van a dobozban.
Azt tudom,hogy drágák sajna,mert a nővérük aki 28 hós ő milupát evett.
Nem 600 körülit szeretnék,de nem is 2000-et :-)
Valahol a kettő közti árat:-)
A HA-t írhatja fel a doki 1 éves korukig illetve az allergiásoknak,refluxosoknak.
Szia.
Hát mi a Beba Ha 2 esszük ez egy drága tápszer, mert egy doboz 2100 ft.
Ettük még a Humanat is, az 600 körül volt, de mivel nem HA-s volt, igy kipatogott a lány.
Sajnos nem tudok segiteni, mert szerintem 600 alatt nem fogsz találni tápszert, nagyon drágák.
Sziasztok!
Ikerlányaim 4 hósak múltak s már most el kell gondolkoznom azon,hogy melyik tápszerre váltsunk majd nem sokára.Jelenleg a Mildibé 1-et kapják a csajok ami 608 ft-ba kerül,de ezt az orvos csak fél éves korukig írhatja fel,jelenleg 1 doboz 2 napig elég...Szerencsére nem alergiásak, nem refluxosak semmi bajuk nincs szerencsére így bármelyik tápszer szóbajöhet :-)
Ez lenne az ok amiért ezt a fórumot megnyitottam s szeretném ha másnak is segítene :-)
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Melyik lisztet használjátok?
- Kiltix vagy Scalibor? Ti melyiket használjátok?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- Ti melyik internet böngészőt használjatok? IE, Mozilla, Google Chrome?
- Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok?