Ti melyik internet böngészőt használjatok? IE, Mozilla, Google Chrome? (beszélgetős fórum)
Szerintem teljesen mindegy. Mindenki azt használja, amire rászokik.
Nekem egyáltalán nincs tudathasadásom, hogy bent ilyen van, itthon meg olyan. :)
Uj gepem van, a regin Chrome volt, es gondoltam tartok egy kis kutatast ki mit hasznal.
Eloszor a Chrome nekem fura volt, sok idobe telt mig megszerettem. De mostmar jo, igy az uj gepre is azt rakom.
Sokáig Explorert használtam a munkahelyemen, de valami bedöglött. Hiába bűvészkedtek bármit, az alkalmazás csak nem működött. Választhattam: vagy újrarakják az egész gépet (na, azt már nem!) vagy áttérés a Mozzilára.
Itthon a gyerekem kérdés nélkül a Google Chrome mellett döntött. Márpedig ő ért hozzá. :)
Google Chrome, Safari,
A chrome a legjobb a világon, ezt maga a mozzilla fejlesztői mondták. Alig adták ki a böngészőjüket már a tizen valahanyadik verziót fejlesztik.
A cégnél Mozilla, itthon Chrome.
Miért érdekes?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Normális dolog, hogy akármilyen böngészőt használok, sokszor nagyon lassú a szélessávú optikai internetem?Mi lehet a baj?
- Mekkora mértékben használjátok az internetet kutatásra?
- Mozilla 4.0-re frissítettem, de a frissít gombot most nem találom, használja valaki ezt a progit?
- Frissítettem a legújabb Mozilla Firefoxra, de nagyon lassú vele az internet.Mit tegyek?
- Hogy tudnék a Mozilla böngészőről áttérni az Internet Explorerre?