Ki lehet az a pasi? Segítsetek! (beszélgetés)
Dehogy bírom:) nem tudok elaludni, pedig kéne. Szerencsére ki szoktam magam aludni, mert 2 hétből csak 4 nap éjszaka... :)
Vigyáztam rá nagyon, meg apukája is... :) Majd teszek képeket a naplóba.
Szia!
:)) Ha az eber hajnalig nem bír aludni, valamivel múltni kell az időt::))
Szijjja Drága. :) Hát te milyen hüleségekkel foglalkozol :D Az úgy volt, egyszercsak beúszott a képernyőmre egy fórumcím:, és azt írta, hogy egy huszonéves csajszi szóval na annak a fia, megy egy másik huszonéves csajszi, na annak a lánya... szóvvval. :D na szóval szerelmesek, lesznek...:D egyszer.
Én nem ismerem és nem hallottam róluk
Na a lényeg, hogy jó ez a fórum :D csak már nem tudtam ennél jobban megfogalmazni. :DD
Mi azé najon jól elvagyunk, de ugye nem baj??????
Vannak IQ-sabb topicok is, tessék arra nézegetni!!!!
sziasztok. lehet meg van a megoldás, bár a tippem nem 22, hanem 32 éves. adott időpontban egyetlen Máté nevű "médiaszemélyiség" volt Debrecenben (legalább is a google szerint), ő pedig nem más, mint Kamarás Máté. :)
kíváncsian várom, igazam van-e. :p
te ezt honnan tudod??? :)))) tapasztalat?? (az is tud herpeszes lenni?)
basszus! inkább mosogatnék utána, meg 6x pultot törölnék, de a foltok nem jönnek le a falról! .....hacsak.....le nem húzom a tapétát:)))
tudtad, hogy a beteg (herpeszes) "gyík" is pöttyösÍ??? :D
Ez amúgy nálunk is így van... Takarítani kell utána, minden nap...a pultot, meg 300 edényt elmosni:)
Ő szákácsnak tanult, szóval mákom van:) Nem mindig mondja,csak naponta 4x- 5x:) :D
Ösztönözd az urad... Parancsolj rá:) vagy vegyél korbácsot:DD
eskü irigyellek!!! inkább hallgatnám....:)) bááár, lehet hirtelen kijelentés volt:D
egyszer én is szeretném, hogy az uram főzzön nekem valamit.
Miiiiii????
"gyertyafenyes vacsi" ammeg hogy néz ki? Nekem ilyen valamikor 20 évesen volt utoljára, egy kezemen meg tudnám számolni az alkalmakat. Nagyon vágyom rá!
A sok dög celeb is jár hozzám, a lakásomra (modnjuk az is nagyon szép hely), főzök, sütök a belükbe, itt zabálnak, henteregnek, de elvinni egyik sem akar. Fene a pofájukat.
Háhhh... Most mondjam, hogy... szép kis uralkodó vagy.
Milyen alkalomból volt a vacsi???
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- Normális pasit hol lehet találni?
- Oka lehet annak, hogy nem ír a pasim?
- Hány éves lehet ez a pasi?Bejön nektek?
- Hogy lehet bízni egy olyan pasiban aki már csalt?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?