Normális pasit hol lehet találni? (beszélgetés)
Hallod, aszongya"Bizony, itt van az igazság."
Arany lelkem, ez mind szép és jó, csak neked lónak a fütyköse van, nem pasid.
"A lányok,nők egy része nyomul,a szerényebb pedig azt gondolja,ő vár,mert megérdemli.Az utóbbiaknak üzenem,ne várjanak,a sült galamb manapság nem repül senkinek sem a szájába,tenni kell érte,hogy megtaláld a hozzád illő partnert."
Bizony, itt van az igazság! Ezért nem értem mi baja egyeseknek azzal, ha nem mondok le a szerelmemről olyan könnyen...
Belbecs szó szerint...Ahhoz a belső szépség alapvető lenne...
Hö?
Szprével fú a víz alá?
A szaglószervemet zaklatja? :))
Ő nem ufónő. Csak simán zaklató.
Nem tom, de eszembe jut,hogy a csajok olyan izék. Némelyik beszagosítja szprével a fürdővizét.
Üldözni valakit nem pozitív gondolat.
Már leírtam szerintem. Közös érdeklődés, tudok tanulni tőle. Már több közös koncertünk is volt :)
Ühüm.
Mi fogott meg benne?
Hát szerintem egyáltalán nem "csúnyácska", miért lenne? És a belbecs pedig összhangban van a külsejével.
Haggyad má! Kiderült, hogy nemsokára ledoktorál.
Jobb, ha meghúzzuk magunkat...
Nem is a küpsőddel van baj.
Na. Itt vagyok hogy segítsek és még választ sem kapok 😔😔
De a belbecs sokkal fontosabb, mint a külcsín.
Hogy és miként teszel róla? A külcsín megfog a belbecs megtart, vagy, hogy is mondják.
Jó kuncogtam rajta: holnap özönlenek a szinglik ...
Talán lehet,az a baj,hogy sokan felállitanak egy hiper-szuper követelményt aztán beleválasztanak."Herceg fehér lovon" nincsen.Ezek a férfiak megedződtek.Nem véletlenül mondjuk a fiataloknak: ma már nem a fiú megy udvarolni hanem a lány.Udvarolni? No ez az ! Nem is tudnak a mai férfiak udvarolni.A lányok,nők egy része nyomul,a szerényebb pedig azt gondolja,ő vár,mert megérdemli.Az utóbbiaknak üzenem,ne várjanak,a sült galamb manapság nem repül senkinek sem a szájába,tenni kell érte,hogy megtaláld a hozzád illő partnert.Én megtaláltam,elsőre.VAlahogy működött a megérzésem.Ha iylen van ,ne habozzatok,mert nem annyira gazdag? Nem 190 magas? Van egy pici pocakja? Ugyan! Hogy is van " A lényeg az sohasem látható"
"Ha tényleg szeretné, akkor nem az lenne a normális viselkedés, hogy azt teszi, amire a férfi megkérte? Hogy békén hagyja... Ha szereti, akkor miért akar neki rosszat?"
Akkor miért nem így teszel?
Most jól megaláztad.
Az lett volna a minimum, hogy legalább verbálisan megdugod, mert ha te nem, akkor szűz marad.
Nem ármánykodom, egyszerűen csak kimutatom amit érzek. Neki is, és másoknak is beszélek Róla :) A pozitív gondolatoknak teremtő ereje van.
Annyira azért mégse, de köszönöm a lehetőséget.
Végtelenített Für Elise, míg szerencsétlen srác bármit megígér, csak legyen vége. :D
No, miben ármánykodsz? Szerelmi kötés hajszállal, gyertyával, varázslat, bájital rituálé, mágia?
Ha nem lenne "normális", akkor nem is szeretném! Majd ő is megszeret engem idővel, teszek róla. Nem minden a külső.
Hát keress meg, ha olyan kíváncsi vagy...
Ezzel semmi baj nincs, csak épp nem a párod, csak zaklatod.
További ajánlott fórumok: