Ki látta már a Titok című filmet? (beszélgetés)
igen nem könnyű, de apránként kell haladni. én is csak ilyen apróságokkal kezdem az elején.
aztán ki tudja lehet a végén már minden megy magától:)
3 napja kezdtem el. sztem egy nap alatt is ki lehet olvasni, de lassan rágom át magam rajta.
alapjában véve nagyon pozitiv ember vagyok, de lehet mégis hiányzik valami plusz, és erre a könyv alapján kaptam választ. es az a lényege hogy nem a gondolattal formáljuk meg a dolgokat hanem az érzéseinkkel. olvasd el te is .és akkor meg dumálhatjuk a tapasztalatainak :D
és az a jó h nem csak a pénzről szól, mint a másik .
mert van amikor az ember nem csak pénzt akar meg sikert hanem belső nyugalmat, életerőt.
ez a könyv abban különbözik a titoktól, hogy leírja mit rontok el és nem elég ha elképzelem hogy egy ferrari áll a garázsban és akkor az holnap bent lesz, mert nem lesz ott. Megtanít arra hogy pozitívan érezzünk. és hagyjuk el a negatív érzéseket. mert hiába akarok jól gondolkodni ha belül tele van az ember rossz érzésekkel.
sztem nem nagy szám. van egy könyv amit most olvasok naa az már igen:)). az jó.
a vonzás hatalma ez a címe, szuper.
Én láttam és nagyon tetszett!
Most már ideje lenne alkalmazni is! :)
Természetesen.
Csak néhány:
- nyáron beteg lett a cicám, az állatorvos lemondott róla. Elkezdtem gyógyítani, elképzeltem, hogy egészséges. Meggyógyult és azóta sem volt beteg.
- édesanyám vesekővel küszködött. Egy nap borzalmasan erős görcsei voltak. Az ügyeletes orvos adott neki egy fájdalomcsillapító injekciót, de estére még erősebb fájdalmai voltak.
Lemenetem alfába és elképzeltem, hogy a kő porrá esik szét, így a "megszokott úton" tud távozni. Kb. 2 óra múlva anyum elment a mosdóba és elmondta, hogy jóval sötétebb volt a vizelete, mint addig. A fájdalma viszont pisilés után elkezdett csökkenni, aludni is tudott. Pár nap múlva hasi ultrahangra ment, ahol nem találták a követ.
Volt még jó néhány, még írok! :)
Szia!
Én többször is láttam, első alkalommal 2010-ben.
A könyvet viszont már előtte is olvastam. Nagyon tetszett!
Elméletben mindenre megtanított a film, de valahogy nehezen tudtam alkalmazni egy ideig a tanácsokat.
Ekkor akadtam rá az agykontrollra. Nem végeztem el a tanfolyamot, de itthon, könyvekből és a netről elkezdtem tanulni.
Tulajdonképpen ez segített a gyakorlatban is alkalmazni a Titokban látottakat. :)
Illetve kezembe került a Hoponoponó című könyv is, amit a Titokban is szereplő Dr. Joe Vitale írt. Tökre bírom azt az ürgét, nagyon jó arc. :D Mindkettőben sikereket értem el.
A filmre/könyvre visszatérve: nagyon pozitív hangulatú mind a kettő. :)
További ajánlott fórumok:
- Látta valaki az Emberi százlábú című pszicho filmet?
- Látta valaki az Afrikai szeretők cimű filmet?
- Ki látta már az Egy botrány részletei című filmet?
- Filmes kérdés - Aki látta az Eredet című filmet, hogy értelmezte a végét?
- Látta valaki az 1408 című filmet?ha igen mi a vélemény?
- Látta valaki a mozi24-en a Babakönnyek című filmet?