Látta valaki az Emberi százlábú című pszicho filmet? (beszélgetős fórum)
Viccnek durva..varrol ne is beszéljünk, h aki ezt élvezettel nézi.. hat beteg agyúak!!
Baj van a toronyban biztos!
Az mekkora film volt nekem..:))
Azok a síró játékbabák ott a lakatlan kisházban. Fosi volt rendesen:)
Igazán "ötletes". Az egész film area épít hogy összevarrnak pár szerencsétlent a be-, és kimeneteli nyilásaiknál, aztán lehet borzongani.
Kétségkívül undorító, de annyira gagyi szerintem, hogy az első sokk után csak röhögni lehet rajta.
Bujakon csak jártam. Erdő van.. körülmények adottal lennének ilyen eseményhez.
Semmi más.. nem ott élek. :)
Értem.
Ilyen a fantáziája, és sokan vevők rá.
Tudod: mindenki másképp hülye.
Igen. Topikot nyitottam.
Érdeklődés.
De írtam, h nem is csak a film érdekel, hanem, hogy hogy jut ilyen az emberek eszébe?
Én pl. ha jövök-megyek.. betévedek pl Bujákon az üdülőbe az erdőbe, meglatok harom nyaralo embert, valahogy nem tud eszembe jutni, hogy össze kellene varrni az egyik végbélnyilását a masik szájával! Nincsennek ilyen ötleteim valamiért. :)
Érted mire gondolok? Hiába nagy "agy" aki írta... de basszus! Hogy jut ilyen az eszébe?
Csak ugy, h baj van a "toronyban" :(
De nézték.
Te is topicot nyitottál róla.
Van érdeklődés.
Azt hiszem az Örvény című sorozat is akkoriban ment. Babák voltak benne,na az is fos@tós volt nekem.
De tetszett.
További ajánlott fórumok:
- Ez egy pszichologiai jatek. A neve: Mi lennel ha...
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- 15 ezer pszichológus van ma Magyarországon
- Az iWiW pszichológiája
- Pszichoterápia és egyéb pszichológiai könyvek, avagy, hogyan működik a vegetatív idegrendszer és a lélek.
- Húzható százlábút keresek kislányomnak, olyat, aminek a lábai is mozognak miközben húzza.Tud valaki segíteni?