Ki játszik a The West-en? V1-V2-V3 (beszélgetés)
huhh!! háát azóta már csak a v1 maradt!!
a többi világ nevet kapott...perce én mindegyiken ottvagyok ugyanezzel a nick-vel
és a 150-es plafonba verem a kobakom!:)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Jelszóváltoztatást kértem és az új jelszó beírásakor az az üzenet jön fel, hogy : " a hash érvénytelen" Ezután sem a régi sem az új jelszó nem működik. Így sajnos a fórumba se tudok beírni. A másik gondom régebbi: gyakran előfordul, hogy bejelentkezéskor a következő üzenetet kapom:" aktiválnod kell a JavaScriptet" , ami már aktiválva van. Sajnos a honlapon nincs semmilyen elérhetőség, ahol ilyen technikai segítséget lehet kérni.
Tudna valaki segíteni?????
Nagyon köszi
Éltek még?
Jelentem belehúztam. Immár a 2-3-4-5-ös szerveren is jelen vagyok. Mit tegyek, rengeteg a holt idő a melóban :)
megtörtént velem az a csúfság,hogy felnégyeltek!:(
a V1-en bősz párbajozás közben 3-an hívtak ki eccerre!:( és tehetetlenül néztem ahogy a piros életerőm 0-ra csúúszik! és én egy fejlövés után feketén a porbahulltam!:((
48óra párbajstopp-minden lóvé nuku-mindenéleterő és energia zéró!!! még jóóó hogy a hátizsákom tartalma,és a szintem megmaradt!!!
én v2-ön igazi csapatjátékos vagyok, mert jók a társaim. ezt már v3-ról nem igazán mondhatom el, ott csak az a lényeg hogy told be a pénz, oszt kész.
nem lehet, hogy esetleg nektek nem jó senki és semmi? túl nagyok az igényeitek, rosszfiúk!! :DDD
háát arrol az eccem nőröl aki jelenleg a városunk tagja! velem együtt jött át a V1-ről!
-azóta tesztelgetem a többi női jelentkezőt! kemények a feltételeink! szigorú zsűri vagyok! beletörik a bicskájuk,visszahőkölnek a feladattól!
-sokan azthiszik hogy végre betették a seggüket egy városba,és az már a célegyenes!! háát pont fordítva! akkor jönnek csak az igazi kanyarok!
-a közösségért sok mindent fel kell adnod!!!
lankadtan piszoksokra meheccc velük!
én kerülöm a V2-őt,pedig tudnék neked mutatni igazi rézfánfütyülőt!:DDD
mivel egy világban vagy vele,írhaccc neki és rákérdezhecc mennyiben kényszer ez!:D
látod hogy még a logómon is fenn van a nickje!
minden porcikánk kedveli egymást!!! ohjeee!:DDD
:) miért ugyanúgy nálatok a nők is, nem?
ego az azért van rendesen!! :D
khmmm... az 4 eggyütt nem ér annyit mint ÉN:p
azért lennének kérdéseim hozzájuk! pölö: hogy tudják e egyálltalán hogy ők tulajdonképpen sexrabszolgák is?:DDD
a bizniszről írtam neked!! nem személyreszóló ajánlatot tettem!:D
-most direkt kevered? jobb támadni mint belegondolni hogy is működhet a dolog?
felismerem a mondattöredéket! az én ujjbegyem pötyögte! mi a gondod vele? aztis hozzátettem hogy bevállalás kérdése!:D
-cirkulál benned a kérdés hogy "mi lenne ha énis?"
háát gyere....