Ki járt már endokrinológusnál? (beszélgetés)
Szia.
Szerinted a Closti hízást okoz?
Szedtem én is és úgy vettem észre,hízom kicsit.Gondoltam rá,hogy ettől,bár nem biztos.
Nyolc hónapig szedtem,hol volt peteérésem,hol nem.Vagyis nem igazán segített.
Szia!
Megjöttem az endokrinológustól. Hát érdekes volt. Tulajdonképp csak kérdezgetett a betegségeimről, leleteket nézegette. Aztán azt mondta, hogy így nem tud segíteni, befektet a kórházba szeptember 8-tól. Addig meg tartsam ugyanezt az étrendet és írogassam mit eszek. A Costibegyt szedését egyáltalán nem javasolja, ne szedjek többet. sőt legjobb lenne, ha nem is esnék teherbe, hanem 20 kg-ot legalább fogyjak és majd utána. Hiába mondtam neki, hogy a cisztáim meg csak nőnek. Persze a lombikprogramba meg aztán egyenesen feleslegesnek tartja ilyen állapotban, hogy jelentkezzek. Persze, ha spontán teherbe esek, hát őrüljünk neki, de ne szedjek clostit....
Hát mit mondja, nem lettem boldog tőle. Szeptember 8, az még 2 ciklus. Aztán mire lefogyaszt, megint ki tudja hány hónap. Nekem meg nőnek a ciszták.
Mi lesz így velem?
26. napon vagyok most és semmit nem érzek azon kívül, hogy reggel hányingerem van 2 napja, de ez attól is lehet, hogy sok a savam az előző napi kaja miatt...
Azért nem fogom feladni a próbálkozást!
Szia!
Remélem minden ok lesz, majd mesélj, és hogy kinél voltál.Nekem is írtam Merckformint, amit elvileg cukorbetegeknek adnak, én is szedtem, de valójában nem tudom mit használt, vagy nem használt..:D
Nekem is erősen fogyózni kéne, de nem megy:(Igaz nem is hízok, de nem is fogyok.Most szedem a Diane35-öt,szerintem ez miatt is nem fogyok:S
Ha fekszel a kórházba vigyél sok olvasi valót, mert én halálra utam magam:)reggel vettek vért ennyi volt a programom:)A MÁV-ba, a SOTE-n, ott volt sok vizsgálat, ott nem unatkoztam:)
Vigyázz magadra, majd írj.Szia
Szia Gini!
Köszi a megnyugtatást. Tuljadonképp nem bánom, ha befektetnek, bár helyben van a doki, nekem csak az a lényeg, hogy vizsgáljanak ki és adjanak megfelelő gyógyszert, amitől fogyhatok is és babánk is lehet. Sokat olvasgattam mindenfelé, mióta a PCO-t diagnosztizálták nálam és sokan szedik a metformint, amit viszont más orvos nem nagyon ír fel. Nagyon bizakodom. Egyébként amiatt sem rossz, ha befektetnek, hogy nem kell naponta járnod a rendelőket és sorbaállni, meg időpontokat kéregetni és egyeztetni.
Hát majd meglátjuk mi lesz, majd beszámolok, 15-én megyek először.
Üdv!
Szia, én jártam/járok endokrinológushoz.Nem kell megilyedni, semmi vészeset nem csinálnak.Tavaly 4 napra fektettek be, de csak vért vettem minden nap, cukorteheléstől kezdve hormonális stb..Csuda uncsi volt a 4 nap:( Mert reggel vettek vért, meg vizeletet ennyi..De, ha olyan a dokid, akkor elküld, ultrahangra, esetleg ct-re, nőgyógyászhoz esetleg (másik doki elküldött ezekre a vizsgálatokra,de akihez most járok nem küldött,csak vért vettek).De leginkább vérvételekből állnak a vizsgálatok.Ne ilyedj meg.
Szia
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ha se a nőgyógyász, se az endokrinológus nem tudott segíteni?
- Szegeden PCO-ban jártas endokrinológust tud valaki ajánlani?
- Dr. Szűcs Nikoletta endokrinológusnál, járt már valaki?
- Járt már vki Nyíregyházán Dr. Leövey Tibor vagy Dr.Szőke József endokrinológiai magánrendelésén?
- Járt már valaki Kecskeméten Dr. Tóth János vagy Dr. Naszódy Péter endokrinológusoknál?
- Járt már valaki Dr. Bencsik Zsuzsanna endokrinológusnál?