Járt már valaki Dr. Bencsik Zsuzsanna endokrinológusnál? (beszélgetés)
Szia!
Neked is köszönöm, hogy írtál! :-)
Nyaki uh-n voltam, azzal minden a legnagyobb rendben van. A tsh-m emelkedett egy kicsit (4 a felő határ és nekem 4.150 volt). A t4 és t3 az jó. Baba miatt kellene, csak lombik lesz és sűrgős lenne, hogy kapjak rá végre gyógyszert. Természetesen friss vérképpel mennék. Egyébként, mennyi idő múlva adnak időpontot? Én Fehérváron mennék hozzá magánrendelésre. Akkor ott azonnal fel is írja a gyógyszert a konzultáción? Természetesen tudom, hogy folyamatosan menni kell és ellenőriztetni.
Szia!
Köszönöm szépen, hogy írtál! :-)
Van egy korábbi, amiben néztek és a tsh-m egy kicsit emelkedett (4 a felső határ és nekem 4.150). Baba miatt kellene (lombikra megyünk, azért is lenne sűrgős, hogy kapjak gyógyszert rá). Januárban a következő cilusban mindenképpen megyek vérvételre, ahol ezeket is néznék. Csak kíváncsi voltam rá, hogy más intézet eredményét elfogajda-e, ha friss. Nyaki uh-n voltam amúgy, azzal minden rendben van.
Sziasztok!
Véleményekre lennék kíváncsi, hogy milyen orvos? Meg az lenne a kérdésem, hogy ha friss vérképpel mennék hozzá (egy hónapon belüli), akkor ő írna fel nekem a pajzsmirigyemre gógyszert, vagy mindenféle képpen vennének tőlem ott is vért és csak az alapján? Mindenképpen fogok telefonon érdeklődni előtt, csak addig is kíváncsi lennék rá.
Köszönöm szépen a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki dr. Vida Zsuzsanna neurológusnál?
- Szegeden PCO-ban jártas endokrinológust tud valaki ajánlani?
- Dr. Szűcs Nikoletta endokrinológusnál, járt már valaki?
- Járt már vki Nyíregyházán Dr. Leövey Tibor vagy Dr.Szőke József endokrinológiai magánrendelésén?
- Járt már valaki Kecskeméten Dr. Tóth János vagy Dr. Naszódy Péter endokrinológusoknál?
- Ki járt már endokrinológusnál?