Ki hogyan készül fel a teherbe esésre? (beszélgetés)
Én azt mondtam, próba-szerencse. Na, így láttunk neki a babaprojektnek. Nem készültem semmivel, nem is gondoltam rá. Mivel az ismerősi körünkben sokaknál nem jött össze a baba, vagy évek kellettek hozzá, így inkább nem stresszeltem rá az egészre, hogy ne érjen csalódás. Az esélytelenek nyugalmával láttunk neki, sőt, azt azért megbeszéltük, ha nem jön össze, a férjem nem akar sehová elmenni, inkább akkor örökbefogadunk. Ennyi..
És mégis: másfél hónap múlva nagy meglepetésünkre már terhes voltam:)
Akkor kezdtem el szedni az elevitet..
Sztem a legfontosabb, hogy ne stresszeljen rá az ember..Minél erősebben készül rá, annál jobban stresszel, ha esetleg hónapok telnek el a tervezéstől számítva...
Nekem késik a menzim, de de a tezstjeim neg.-ak lettek. De azért ha tényleg nem vagyk terhes, már most kezdek felkészülni.
Én Elevitet fogok szedni meg folsavat.
most neztem a kepeidet, mennyit lefogytal..juuu, gratula
Mennyi ido alatt, es hogyan sikerult?
Amikor eldöntöttük,hogy babát szeretnénk,elkezdtem szendni az Elevitet és a folsavat + sok gyümi,zöldség,és sokkal több lazítás.
És persze kezdtem lélekben is felkészíteni magam,és teljesen ráhangolódni a témára.
Szia. Van egy ilyen fórum, ott nagyon sok "babaprojektes" csajszival beszélgethetsz:)
A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
Mi mar teljesen elvagyunk keseredve, mar lassan ket eve probalkozunk es nem jott meg ossze...
Eddig nem vizsgaltattuk magunkat, de ugylatszik muszaly lesz..
Eleg stresszes eletet elunk, eddig ennek mondtuk le, de akarmi is lehet a baj, muszaly mostmar kideritenunk..
sok vitamin
gyümölcs és zöldség
Sziasztok!
Párommal szeretnénk majd 1-2 hónapon belül babát "gyártani" :). és az érdekelne hogy ki hogy készíti fel a testét a babaprojektre, milyen praktikák vannak? Ki hogy csinálta.
Esetleg ha valakinek hasonló tervei vannak akkor dumáljunk róla!
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Esemény utáni tabletta milyen hatással van a későbbi teherbeesésre ill. terhességre?
- Mekkora az esély a teherbeesésre fog.gátló tabletta mellett?
- Szoptatás ideje alatt mennyi esély a teherbe esésre? (Nekem nincs menstruációm)
- Pajzsmirigy túlterheléssel mennyi esélyem van a teherbe esésre? Gyógyszert szedek rá, szedése mellett jók az eredményeim.
- Nem értem: azt olvastam, hogy ha mindkét fél egészséges akkor is csak 20% esély van a teherbeesésre egy hónapban.Miért nem 100%?