7hete szültem.A 6 hetes kontrollon mondta az orvos,hogy szép tüszőérésem van:) Azt tanácsolta,mivel kis korkülönbséggel tervezzük a következőt,hogy az elkövetkező 8 napban koncentráljunk a "dologra" hátha sikerül.Most 5 napja "mindjárt megjön"érzésem van,fájnak a lábaim stb.A kérdésem az lenne azokhoz,akik szoptatás alatt menzi nélkül estek teherbe mikor vegyek tesztet?Az orvosom azt mondta szoptatás miatt az mutathat téves eredményt.Ez igaz?
kb2 hete volt a tüszőérésem,nem tudom mennyivel ez után kellene a vérzésnek jelentkeznie?
Barátnőmnek így lett meg a második gyermeke, akkor vette észre hogy baba van, mikor megmozdúlt! Még a pociján sem látszott hogy nő! Egy évben születtek a tesók!
Ugyan annyi az eselye, mint ha nem szoptatsz. Sot, egyesek szerint nem sokkal szules utan sokkal fogamzaskepesebbek a nok. En 3x maradtam terhes ugy, hogy szoptattam. Szerettuk is volna, ha kicsi a korkulonbseg a gyerekek kozott. Mindharomszor elso probalkozasra terhes maradtam, pedig aktivan szoptattam.:)