Rendszertelen menstruáció szoptatás alatt (beszélgetés)
A "termeszeti nepek" haromeves gyerekei is aligha ebrednek maguktol haromorankent enni, es eroltetni a szoptatast :D Ha utanozni akarjuk oket (mert az milyen jo), ebreszteni kell a gyereket.
Persze most mar gyakorlatilag elmeletben beszelunk, hulye lennel kelteni a gyereket. Igazabol viccnek szantam, de mindegy :)
Nincs mit :) Korrekt kerdesre korrekt valasz jar, szerintem.
Bar a pecsetelest nem tudom biztosan, de valoszinuleg az is ezzel fugg ossze. De majd a doki megmondja.
Ha nem akarsz menstrualni, szoptass ejjel-nappal haromorankent, es igy folyamatosan magas lesz a prolaktinod, nem kovetkezik be peteeres.
Az oly eloszeretettel majmolt "termeszeti nepek" azert szoptatnak sokaig es gyakran, ha kell, ha nem, mert termeszetes fogamzasgatlonak hasznaljak a szoptatast. Ennyi a titok :)
Ha ket szoptatas kozott tobb, mnt 6 ora eltelik, leesik a prolaktinszinted, es bekovetkezhet peteeres. Azert menstrualsz rendszertelenul, mert ingadozik a prolaktinszinted a szoptatas miatt, es hol van peteeresed, hol nincs.
De majd ezt elmondja neked a doki ugyis meg egyszer.
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt rendszertelen menszesz. Normális?
- Normális ha kimarad a menstruácio szoptatás alatt?
- Szoptatás alatti menstruáció?
- Szoptatás alatt mikor jelentkezik a menstruáció?
- Szoptatás ideje alatt mennyi esély a teherbe esésre? (Nekem nincs menstruációm)
- Rendszeres volt a menstruációd szoptatás alatt?