Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kézműves termékeket kedvelők gyertek! (beszélgetés)
Közben néztem, hogy júl. 23-aug 1. :)
Te mikor leszel pontosan? Egész héten?
Kapolcs? Egyszer voltam, és veszettül fűzöm a zuram, hogy most is menjünk. :) Nagyon tetszett! Imádom az ilyen vásárokat. :)
Ha megyünk akkor feltétlen megkereslek! ;)
Most hétvégén lesz?
hihi az sem rossz.Én meg készülök a művészetek völgyébe.csinálom a cuccokat.Te nem jössz vagy nem szoktatok?
Nagytakarítááááás. :))) Festettek kívül-belül én meg puceválok mindent. Fejben azért kreálok. ;)
Láttam a mostani szemezgetőben a dolgaidat! :)
Én is szeretem és csinálom is ezerrel őket.Azért sem tudok olyan sokat itt lenni....:(
veled mizu Babuli?
Még mindig szeretem a kézműves dolgokat. :)
Valaki?
Nem hiszem el hogy nem tudom megtalálni ezt az ingyen termékeket.Már teljesek megőrülök.Segitség.
Nem mind! Szoktatok Zegre járni a Falumúzeumba? Tavasszal érdmes ellátogatni!
Jövök!!!!
Szintén zenész!
Párótokat ismerem arról az M-betűs oldalról (Rita, Holly, Doxi) :D
na mi van csajok sosem jöttök??:)
Bocsi, megyek aludni! Jó éjt!4 Jó munkát!!
okéé legyen csillogó izéééé!csak nem sértődik meg az a beképzelt üveg!!!!:)kicsit fennhordja az orrát!azt hiszi itt is olyan luxus körülmények vannak mint a boltban volt!!!:)hihi
Mindegy...csillogó izé és kész!! :DDDD
De nagyon szépek!!
Jajj, szewgény, jobbulást neki!!
amúgy az is üveg az a csillogó!!:)
igen tudok!azokat szeretik csak egyszínű is kell és most azokat gyártottam!:)
jajj de aranyos vagy !köszi!:)holnap meg megyek pestre csavarogni:)csak Dorka köhögött este és aggódom kicsit mert ha beteg akkor ugye a doki az első!vagy lehet h nem is viszem el mert csak teletömi gyógyszerrel!
Fülibe is tudsz csillógó izéket rakni?
már unom hogy mindig elfogy valami és gondoltam így jobb lesz ha minden színből lesz több.úgyis mindig a füliket viszik jobban szólóban!:)
Nagyon szorgalmas vagy!!
Mindenkinek ajánlgatom a m...át, hogy nézze meg, mi szépeket csinálsz!! Hátha...
csak azt tettem be a kemencébe lett vagy 40 pár:)
most négyzet alakú zöld fülbevaló hadsereget!!!:)
fülit ragasztok még ilyen későn is:)vártam a kemencét hogy készen legyen a cucc:)
Én mindig megvagyok!!
Mi szépeket csináltál?
szia!!:)hát megvagy még???:)
Mi ez a kihalás, lányok?????
Te talán tudsz eladót???:)
nem romlott el csak gázlap volt és már kiköttettük a gázt így kell egy villany
További ajánlott fórumok: