A Végső akarat cimű török sorozatot kedvelők, gyertek beszélgessünk róla... (beszélgetés)
Szerintem a kiadó sem tiszta, de a könyvelője "nyúlta le" a pénzt meg vett fel hiteleket a nevében.
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy megtörténhet/ne a valóságban is......volt/van magyar sorozat, amiket pont ezért szerettem nagyon: életszerűek....
Könyvelője.
Ezt a sorozatot nagyon feldobja a jól megválasztott szinkronhang,nagyon eltalálták mindegyiknek.
Ege kapott tőlem egy piros pontot. Ates pedig feketét:-)
Szeretném megkérdezni, ki, hogy emlékszik rá, Egét ki csapja be: könyvelője v. a könyvkiadója?
persze, igazad van, tényleg a 2 Kislány okosabb mint a többiek, Ők voltak a kedvenceim.
nem gondolom, hogy ez 1 valós történet, mert ilyen csak a mesében van. (amit ezek műveltek) de nagyon tetszett a film, sokszor folyt a könnyem, mert olyan megható jelenetek voltak benne.
nem tudtam abbahagyni, pár nap alatt megnéztem minden részt.
nagyon szerettem ezt a sorozatot. ezenkívül már csak a szulejmánt nézem.
A törököknél valóban ilyen a gondolkodásmód, életszemlélet? Vagy csak ebben a filmben ilyen. Nekem ez teljesen idegen. A nőket szinte semmibe sem veszik, a véleményük nem számít. Ege szinte nem csinál semmit, egy tesze-tosza ember, mégis kiakad mindenen, minden az övé, úgy kell lenni, ahogy ő gondolja. Tőlem biztosan kapott volna egy nagy pofont, ha nekem ilyet mondott volna, mint Zeynepnek.
A két, illetve 3 kislány a legértelmesebb a filmben.
ma még jobban megharagudtam Egére.
engem is kikészít, pedig eddig bírtam.
Lalét nagyon sajnálom.
aranyosak a Kislányok.
sajnos Én sem tudtam megnyitni, de megtaláltam az összes részt itt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Á, teljesen kikészít ez a sorozat!!!
Vagy inkább Ege, ez már sok amit művel!
Nagyon sajnálom Lalét.
sziasztok!
Én is tudom, hogy ez csak 1 film, de nagyon áttudom érezni, mert Én is autóbalesetben vesztettem el a 22 éves Fiamat.
sajnos a mai részt még nem láttam, (akkor érek haza a munkából mikor kezdődik, és nem tudok a tévé elé esni csak miután megfőztem)
mindjárt megnézem feltették-e már az RTL-most-ra.
Lányok ha tudjátok hol lehet megnézni előre magyarul légyszi linkeljétek már be nekem.
köszi
Köszi. Találtam ezt-azt a youtube-n, bár sem a szöveget, sem a feliratozást nem értem, láttam a számomra kedves szereplőket (engem az akaszt ki, hogy napi egy rész van csak.... :P ), még nem látott képkockákon, vagyis nincs nagy baj... :D
Még egyszer köszi!
Hiába CSAK film, nagyon életszerű......bárhol, bárkivel.... :)
Sziasztok!
Ne parázzatok már ennyire, ez egy film. Engem továbbra is kiakasztanak a szereplők.
Amúgy jó vége lesz a történetnek, mindenki boldog lesz a másikkal. Karim feleségét, Seydat sajnálom csak:-((((
Sziasztok!
Tudja valaki a sztori végét, vagy legalább az elkövetkező pár rész lényegét?????
Imádom a sorozatot, és rettentően féltem Nazt...... :((( Remélem, visszahozzák.....
Üdv köztünk:))
Jaj,ezek a részek:((
Komolyan mondom én is sírok:(
Tudom,nem igaz,de akkor is:((
Szia:)
Nekem is nagyon tetszik ez a film:))
És Atest én is sajnálom,de én úgy gondolom,hogy ők Lalével nem illenek össze:(
De amit Ege művel az szinte meg bocsájthatatlan:(((
Egyébként a kis Assu olyan cukker,kiáll az anyja mellett,mindenbe:)
Pedig a Kerim sem fair vele,mert szerintem a csaj nagyon szereti a pasit:(
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- A FlashForward - Kitekintés című sorozatot kedvelők ide!