Kézimunka (beszélgetés)
Kipróbáltam, jó a tömőanyag.
Sziasztok, remélem jó helyre írom a kérdésemet. Szeretnék kötni játékfigurát, amit ki kellene tömnöm. Vettem antiallergén tömőanyagot a méteráru boltba, azt mondták, hogy ez jó lesz bele. De most eszembe jutott, hogy a kötött anyagon keresztül idővel ki fog bújni a tömőanyag. Vagy előbb varrjak a tömőanyagnak egy zsákot és úgy varrjam bele a kötött játékba? Köszi előre is a javaslatot!
Igen, a sajat munkát mindig jobban értélem mint a kész termék vásárlását. Jó játék ez!
Persze az nagyon sokat szamit, meg ne felejcs el, hogy egyedul csinalsz, meg penzt sporolsz is:)
Igen, nekem ugyanayz a bényomásom, most amikor babát várok, sokat otthon ülök és csak azon gondolkozom, hogy mit is tudnék még megváltoztatni. Egy virág, egy régi - új bútor és lépésről lépésre barátságosabb lett a lakás.
Nem is gondoltam, hogy kiss festesnek koszonhetoen teljesen mas lesz a konyha. Vegre oda kerult a mazaika, meg termeszetesen a zoldseges lada. az ember nem is tudja, hogy ilyen aprosagokkal tudna megvaltoztatni a lakas hangulatat.
A táska elkészítése nagyon izgalmasnak tartom ;) ilyet még nem csináltam, van egy régi táskám és próbálom új életét adni neki.
Koszi szepen, meg nem tudom pontosan, de irok!;) megvan a 2 lapszam. Tok jo, kezdtem mar tervezni, hogy mit is fogok csinalni a hetvegen:) a mozaikat az tuti, jol ki fog nezni a nappaliban, de a zoldseges lada felujitasa is jol hangzik. Es ti?
:)
Szívesen segítek, ma a 2. lapszámot megvettem, majd átnézem és írok. Majd akarod a blogot írni róla? Vagy mi az ötleted?
Ertem, ha varni szokott mas jobban tetszene neki;) en pedig imadom:) szep estet!
Tetszett neki, de mivel mostanában inkább varrni szokott, azt beszéltük, hogy ennyi pénzért nem éri meg. Pedig először jó szülinapi ajándéknak tűnt. Most találhatok ki mást.
Es az anyosodnak tetszik? keresek valalakit, akivel tudnek beszelni a sorozatrol, aki szeretne mondani milyen otletek joknak tart, mit is probald ki stb.
;)
Nem hiszem, mert ezt anyósomnak vettem meg :D De ha mégis úgy van, kölcsön kérem tőle.
Jo lesz!:) es ezzel a festekkel fogsz festeni?
Most a babaszoba berendezés lesz a program. Oda szeretnék majd dekorációt készíteni, csak még nem tudom mit.
Szia, ns haragudj, elutaztam, nem nagyon van idom internetezni. Majd elkuldom amikor otthon leszek. Ha jol emlekszem most mar a 2 lapszam elerheto, remelem jovo heten meg megtalalom. Te keszitettel valamit?:)
Ha készítettél valamit, mutasd majd meg :)
Véleményem szerint igen, nekem nagyon jött be, így szeretnék folytatni. Elolvastam mit is irnak az előfizetésről és szerintem nincs rejtett információ, mindent részletesen magyaráznak el. Tetszik a magazin tartalma, az, hogy sok kreatív ötletet adnak. Ilyen nem is volt eddig Magyarországon, legalább én ilyet nem láttam és tök jó, hogy végre megjelent.
Jó ötlet. Szerintem ilyen még nem volt Magyarországon és biztosan sokan nem tudják, hogy érdemes megvenni és a festéket használni. Hajrá!
Azt találtam:
Előfizetésben
1. szám: 490 Ft
2. szám: 1290 Ft
A 3. számtól kezdődően: 1690 Ft standard előfizetéssel, 1990 Ft prémium előfizetéssel
Nem tudok eligazodni rajta, hogy akkor mennyi is lenne az előfizetés?
Sziasztok lányok. Nagyon jól megy a festés. Szerintem érdemes erről a témáről többet is írni, esetleg szeretnétek olvasni mit irok erről a sorozatról és a munkáimról? :)
linkelem még egyszer: [link]
igen, nekem is tok jo erzes, hogy alkoto vagyok a sajat lakasamban, meg zz is jol esik, hogy uj eletet tudok adni a regi targyakbak!
Nagyon jók ezek a kézimunkák :) Nem csak örömet hoznak, büszke vagyok magamra, de még pénzt spórolok is :) Nem is gondoltam, hogy ilyet technikák nekem is alkalmazhatóak. Nektek lányok?:)
Nekem még az fontos, hogy sajat kézzel csinálom.
Semmi gond. Igen, tetszik, szerintem jó ötlet a régi butort, ruhát felújani főleg most amikor mindent meg kell vennem a babámnak, nem vagyok képes csak új dolgokat megvenni...
Szia, ne haragudj, nem voltam gép előtt. Igen, megvettem az első lapszámot, tetszik, de még nem tudom, hogy folytatni fogom vagy nem, meg kell néznem először a festék minőségét, ha tényleg annyira tartós mint mondják akkor megéri megvenni a következőt is. Neked tetszik?
Én is kezdtem horgolni! ;)
Köszönöm :)
Igen, egyre jobban megy:)
Ma is az újságot veszek, amit Katika90 ajánlott. Katika90 majd írjál légy szíves amikor neked is meglesz :)
Oké! Menni fog az, egyre inkább belejössz, és az elért sikerek adják a következőhöz is a lendületet! Mindent bele!
További ajánlott fórumok: