Kezetmosnak babád megfogása előtt a látogatók vagy szólnod kell, ill. szólsz ha nem? (beszélgetés)
Én a helyedben ,,most ..nem fogadnék látogatókat!!!
Februárban szültem,amikor szintén influenza járvány volt.Nekünk direkt jól jött,hogy nem kellett egyből vendégeket fogadnom,hanem csak kicsike családommal foglalkozhattam.
Nálunk is itt van a H1N1 vírus már a városban,nem szívesen fogadnék látogatót!
Aki ezt nem érti meg,az ....!
Hála az égnek, aki hozzánk jött, mindig megmosta a kezét, mondjuk mi eléggé kézmosásos-paranoiás család vagyunk :-))). Sőőőt, olyan is volt, mivel télen (január vége) született, hogy csak az ablakon keresztül nézte meg, nehogy elkapjon tőle valamit a gyerek :-)), pedig semmi baja nem volt.
Én a tömegközlekedésben szoktam a tömeget oktatni, a gyerekem arcához, kezéhez ne nyúlkáljon SENKI a buszon, pedig már elmúlt másfél éves.
Kezetmosnak babád megfogása előtt a látogatók vagy szólnod kell, ill. szólsz ha nem?
Szörnyű, h felnőtt embereknek nem jut eszébe,pedig sokuknak már van gyereke..ss itt az új vírus is a nyakunkon.Hát én bizony szólok.
További ajánlott fórumok:
- Újszülött csecsemődet hány hetes korától engednéd, hogy a rokonok, barátok, látogatók, kivegyék a kiságyból, és "babusgassák"?
- Ha beteg a baba, akkor ne jöjjenek látogatók?
- Napló látogatók
- Japánt hazánkban HÁNYAN kedvelhetik? Ilyen helyszín létesítése vonzana lányokat/nőket és fiúkat/férfiakat? Lennének látogatók?
- Aukciós oldalak látogatók, ezt olvassátok el!