Kéz- és lábápolás, műkörömépítés (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Székely György: Kéz- és lábápolás, műkörömépítés Elmélete és gyakorlata című szakmai kézikönyv eladó.
Érdeklődni:gergely.agnes@freemail.hu
Szia! Én a nyáron azaz tavasszal végeztem ott. Olcsó,korrekt viszont mindent fertőtleníts le mielőtt elkezded a "munkát". Ez egy jó tanács ha nem szeretnél szép zöld gombás körmöket :P
Az alapot tanítják, de ha ügyes vagy akkor ennyi is elég... Sok sikert hozzá :)
Sziasztok.
Körömversenyre keresek szép, bevállalós(a ruha miatt)) modellt. Ha érdekel és van kedved hozzá írj!
Na basszus:D
De mennék Én is:D
De nekem nem szép a kezem, szal ezt buktam:D
Hello!! UV lámpa és kéz és lábápolás, műkörömépítés elmélete, gyakorlata c. könyv eladó! külön is lehet.
Érdeklődni: kingatulip@gmail.com
2 zselé réteg közé ha körömlakkot rakok, normálisan megmarad?
hobbi szinten kezdtem el a mükörmözést kizárólag saját magamnak csinálom, anyu testvére tanitott meg aki ebben a szakmában dolgozik.
de sajno az átlátszó zseléken kivül mást szinüt még nem szereztem be de viszont rengeteg körömlakkom van.
Várom válaszotokat
en magamnak csinalom a kormeimet mar jo par honapja, igaz nem mukorom, de tole lestem el a praktikakat.
nem egy nagy ordongosseg,ha van 1 kis kezugyeseged.
eleinte szenvedtem amikor a bal kezemmel kellett a jobb kezemen festeni a mintakat, de mar az se okoz gondot.
sok penzt es idot sporolok meg, hoyg magam csinalom, es nem sok a befektetes se.
megterul, ert amennyit hetente, vagy 2 hetente ott hagytam a kormosnel,azon vettem lakkokat,meg kellekeket, es meg szorakoztato is.
Sziasztok!
Olyan hölgyeket keresek, akik ezzel a szakmával foglalkoznak. Most kezdem el távoktatásban a tanfolyamot és szeretném, ha leírnátok ezekkel kapcsolatban a véleményeteket, tapasztalataitokat...
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!?