Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én érdeklődni szeretnék, hogy hallottatok-e már a Cselőtei Oktatásszervező Kft-ről. Kecskeméten indítanak kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyamot. Gondolkozok, hogy jelentkezek rá csak előtte utána akarok nézni nem-e átverés.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Elite Cosmetix (Crystal Nails) OKJ-s Kéz és Lábápoló, Műkörömépítő suli
Ami kell hozzá: 18.év és legalább 8. általános
Van részletfizetési lehetőség is
(Jövőhéten kezdem... :D) Ha valaki kíváncsi lesz, írjon :)
köszönöm a segítséged:):):)
Egyenlőre néztem egyet, ami van SZFV.-on és BP:-en is, úgyh ha felvesznek ha nem akk tudom ezt csinálni egyetem mellett. Remélem yo lesz. Mégegyszer köszönöm! Szia!!!
efeb és felnőtt oktatás oldalakon keress olyat ami hozzád közel van.
Igen, hivatalosan kéz és lábápoló
szia
Persze, a pedikűr, még ha tisztátalanabb de sokkal keresettebb szakma mint a műköröm, ami már igazán a csúcs utáni állapot..
Ha tényleg, kedvet érzel hozzá, vágj bele. Ha közben még van annyi pénzed, akkor egészítsd ki tanfolyamokkal, azt az iskola alatt is csinálhatod ha nem vágnak egybe a napok.
Pl. pedikűrbe is van külön tanfolyam benőtt köröm korrekciójára, vagy műkörömben díszítésre, ami elengedhetetlen ebben a szakmában.Vagy pl. lábkörömre műkörömkészítés stb. stb. Ha egy-egy elemmel többet tudsz mint más, akkor az csak előnyt jelent a piacon.
Az okj-s anyakönyvezett, szakmunkás bizonyítvány. A másik egy sima oklevél, hogy elvégezted.
Ha egyébként az utóbbi is elég, mert csak tanulni akarod, érdemesebb, mert olcsóbb, és általában kiscsoportos a foglalkozás, ahol valóban jó alapanyagokkal elsajátíthatod a körömépítés alapjait.
Minden felnőttoktatás ilyen. 1 év alatt nem lehet 3-at megtanulni. Én is egy másikat nyögök megint:), de semmi különbség.
Ugyan azok a problémák. A befizetett pénzed csak az alapoktatásra elég + esetleg benne van egy csak a vizsgára jó alapfelszerelés+ rá fogsz még fizetni egy csomó mindenre erre mindenhol számíts.
Ha a pedikűrös alapfelszerelésre gondolok 1 darab szerszám volt amit használtam utána.
Műkörömnél ugyan ez. Gyakorlat.
Ők megtanítják az alapot,felkészítenek a vizsgára elméletből, és gyakorlatból, és te gyakorolsz, míg meg nem tanulod, vagy ki nem tapasztalod mi a legjobb. Olyasmi mint a jogosítvány megszerzése.
egyébként hol laksz?
egy ilyen okj.s tanfolyamon nem egy fajta körömépítést tanultok, hanem mindet.
Vagy nem ilyenre gondolsz?
Sziasztok!
Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
Úgy néztem, árban nagyjából azonosak. Sajnos nem nagyon ismerem a különböző műköröm alapanyagmárkák minőségét, így nem tudom, h melyik lenne a legjobb.
Légyszi ha vki tud valamit javasolni segítsen!
Előre is nagyon szépen köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Kéz-és Lábápoló műkörömépitő tanfolyam Jászberény