Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!? (beszélgetés)
Március elején indul Kazincbarcikán tanfolyam, ha lesz 8-10 fő jelentkező! Érd: 06-70/211-76-81.
A miskolci Körömvár oktatói tartanák a tanfolyamot! Ha hívjátok mondjátok, hogy a Szuperinfóban láttátok a hírdetést én is ott olvastam sé így hívtam fel. Én csak szeretnék még embereket toborozni, mert a jelenlegi munkám mellett nem igzaán tudnék Miskolcra járni tanfolyamra. Ezért nagyon szeretném,hogy Barcikán is induljon! Kb. 4 hónapig tartana és péntek délután, szombat egésznap oktatás.
A fent leírt telefonszámom minden további infót megkaptok!
Szia!
Ezeket én is megtaláltam, de azért köszönöm! :)
Sziasztok!
Érdekelne, hogy valóban indult-e ilyen tanfolyam Kazincbarcikán, mert kb. fél éve egy ismerősöm látta a helyi Szuperinfóban. Akkor még nem volt ilyen bizonytalan a jelenlegi munkahelyem.... most viszont már nincs mire várnom és én is szeretném elvégezni ezt a tanfolyamot. Esetleg van itt vki, aki éppen erre a tanfolyamra jár/járt, és tudja, hogy kinél érdeklődhetek, hogy indul-e még ilyen K.barcikán? Előre is köszi a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Kéz-és Lábápoló műkörömépitő tanfolyam Jászberény
- Ki hogyan oldotta meg, hogy amikor kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járt, és pedikűr gyakorlatra kellett vinni csikót, ki mit vitt?
- Létezik intenzív kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam?
- Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem!