Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!? fórum

Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!? (beszélgetés)

2010. febr. 15. 15:32

Március elején indul Kazincbarcikán tanfolyam, ha lesz 8-10 fő jelentkező! Érd: 06-70/211-76-81.

A miskolci Körömvár oktatói tartanák a tanfolyamot! Ha hívjátok mondjátok, hogy a Szuperinfóban láttátok a hírdetést én is ott olvastam sé így hívtam fel. Én csak szeretnék még embereket toborozni, mert a jelenlegi munkám mellett nem igzaán tudnék Miskolcra járni tanfolyamra. Ezért nagyon szeretném,hogy Barcikán is induljon! Kb. 4 hónapig tartana és péntek délután, szombat egésznap oktatás.

A fent leírt telefonszámom minden további infót megkaptok!

3. Catrin89 (válaszként erre: 2. - Ciccavirag)
2010. febr. 2. 20:23

Szia!

Ezeket én is megtaláltam, de azért köszönöm! :)

2010. febr. 2. 14:24

Szia! Keresgéltem de ottani tanfolyamot nem találtam,persze attól még lehet. Én csak Miskolcit találtam.Keress rá a google-ban hátha te rátalálsz. elküldök két linket ha a Miskolci érdekelne.

[link]

[link]

2010. jan. 3. 14:56

Sziasztok!

Érdekelne, hogy valóban indult-e ilyen tanfolyam Kazincbarcikán, mert kb. fél éve egy ismerősöm látta a helyi Szuperinfóban. Akkor még nem volt ilyen bizonytalan a jelenlegi munkahelyem.... most viszont már nincs mire várnom és én is szeretném elvégezni ezt a tanfolyamot. Esetleg van itt vki, aki éppen erre a tanfolyamra jár/járt, és tudja, hogy kinél érdeklődhetek, hogy indul-e még ilyen K.barcikán? Előre is köszi a válaszokat! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook