Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem! (beszélgetés)
5. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 3. - *Kíváncsi*)
2010. ápr. 26. 11:30
Hát nem mondanám. Akrilhoz való ecsetet kell venni, nem porcihoz valót.
4. punku1
2010. ápr. 26. 11:29
A kész körömre tudsz akryl vízesalapú festékkel díszíteni. Mind zselénél, mind porcelánnál alkalmahatod. Mikor elkészült a műköröm és a hoszt, formát, felületet megreszelted arra mehet a díszítés majd fényzselé vagy fedőlakk. Egy dologra kell odafigyelni, hogy a felület a lehető legsímább legyen (buffereld), mert a reszelőtől csíkos felületen nehéz az ecsetet egyenletesen végighúzni! Egyébként az akryl festéket zselénél két réteg között is használhatod! Ilyenkor az alapréteg köttetése után (fixálni nem muszáj) készíted a díszítést és utána mehet rá a borító réteg. Remélem tudtam segíteni!
3. *Kíváncsi* (válaszként erre: 2. - 57aa4ea1e8)
2010. ápr. 26. 11:24
Köszönöm a választ itt is igyekszem!Tehát akkor legjobbak a vékony porcelánhoz való díszítő ecsetek?Igazából elég ügyetlen vagyok még de még a tanfolyam előtt szeretnék gyakorolni,az oktatóm azt mondta menni fog ez csak gyakoroljam sokat!
Remélem,mert nagyon szeretném.
2. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 1. - *Kíváncsi*)
2010. ápr. 26. 11:20
Bármit lehet akrillal díszíteni. Én a Nail artist kettes ecsetét használom. De amúgy bármilyen ecset jó, ha elég hegyes. Természetes szőrű ecset kell, hogy legyen.
1. *Kíváncsi*
2010. ápr. 26. 08:18
A zselét is lehet akril festékkel díszíteni,vagy csak a porcelánt,milyen számú és milyen díszítő ecseteket ajánlotok!Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Kéz-és Lábápoló műkörömépitő tanfolyam Jászberény
- Ki hogyan oldotta meg, hogy amikor kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járt, és pedikűr gyakorlatra kellett vinni csikót, ki mit vitt?
- Létezik intenzív kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam?
- Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!?