Létezik intenzív kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam? (tudásbázis kérdés)
Koszonom hozzaszolasod!
"csak" az alapokat akarom elsajatitani :)
De akkor biztos elszornyulkodsz majd,ha elmeselem,hogy Angliaban egy het alatt megszerezheted a Pedikur,Manikur es mukormos papirt :)
Ez,amirol en beszelek, "csak" manikur,mukorom!
Egyebkent sok szakma azon is mulik,hogy mennire vagy ratermett es van erzeked a dologra..
Mert lehet h valaki jar 2 evig,akkor sem fogja "erezni" es van aki meg zsigerbol csinalja!
Majd meglatjuk,en melyik csoportba tartozom.
Jah es persze gyakorlas,gyakorlas es gyakorlas!!! :DD
Hát igazán nincs mit!:)
Ha tényleg van ilyen, akkor majd lesz egy papir a kezedben, az már nem rossz! De utána gyakorlás,gyakorlás és gyakorlás!
Mert valóban nem lehet 1 hónap alatt mindent tökéletesen elsajátitani!
Sok sikert!
Norvegiaban!
Egyebkent most talaltam egy oldalt es ugy fest h OKJ-s kepzest meg lehet csinalni 1 honap alatt. Vagyis letezik ilyen!
Azert koszi a valaszod :)
Igy egyben szerintem nem találsz, mert az biztos, hogy OKJ-s vizsga, az pedig hónapok, ami pár hetes az okleveles ,ilyen "intenziv" tanfolyam létezik,de az inkább csak műköröm,viszont, ha azt végzed el, akkor csak alkalmazottként dolgozhatsz!
Miért hol élsz?
Sziasztok,
Tudtok olyanrol,hogy letezne igazan intenziv,minden nap tartott,max 1 honap alatt elvegezheto ilyen tanfolyam?
Ha megprobalom google-ezni,min 3,5 honapos jon ki.. Nekem az nem jo,nekem az a jo,ha akar minden nap jarhatok,mert nem Magayrorszagon elek es hamar le kell tudjam. Max 1 honap!
Koszi az okossagokat!
Szep hetet nektek!
UI: Ha lehet Szeged es kornyeke,de lehet Budapest is!
További ajánlott fórumok:
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Kéz-és Lábápoló műkörömépitő tanfolyam Jászberény
- Ki hogyan oldotta meg, hogy amikor kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járt, és pedikűr gyakorlatra kellett vinni csikót, ki mit vitt?
- Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem!
- Indult Kazincbarcikán kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam!?