Kevert almás süti recept

A tésztához:
25 dkg kristálycukor,
1 csomag vaníliás cukor,
2 tojás,
1 citrom leve,
40 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor,
1 mokkáskanál szódabikarbóna,
60 dkg reszelt alma,
10 dkg darált dió,
15 dkg olvasztott margarin,
1-2 dl tej.
A csokimázhoz:
12 dkg porcukor,
3 evőkanál kakaó,
2 evőkanál forró víz,
5 dkg olvasztott vaj.
A Kevert almás süti elkészítési módja:
A süteményt tésztájához az összes alapanyagot jól összekeverjük. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig sütjük. Ha kihűlt, kiborítjuk a formából, és leöntjük a csokimázzal.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. dec. 18. 07:06
A kevert almás süti elkészítési módja és hozzávalói.