Kétségek közt (beszélgetős fórum)
Jaj lányok nem olyan könnyű ki szeretni.
Az nem jön csak úgy. Annyi könny és fájdalom jön vele.
Bár olyan könnyű lenne, mint bele szeretni.
Akkor nem lehet okos, csak okoskodó és parancsoláshoz szokott. :)
Ha mégis okos valamilyen téren, akkor nem intelligens. Tehát nem jó parti. :)))
Remélem, hogy kiszerettél belőle! :)
Amikor megismerkedtetek még "okos és kedves" volt. Szerencse, hogy nem ragaszkodsz hozzá és lassan kiismerted.
Szerintem az csak érzelmi zsarolás, hogy megsértődött volna, ha nem vele mész. Ha munka miatt mennél, miért sértődhetne meg? Inkább sajnálkozását fejezhetné ki, de semmiképpen nem sértődés forrása.
Az számít-e neki, hogy te sértődsz meg? Ő mit tesz érte?
"gyengebb felfogasuak kedveert"
Ezen nagyon elmosolyodtam. Ennyire nem kellene fényezni magad. ;)
Senki nem gyenge felfogású, csak nehezen jönnek át a gondolatok és azok miértje.
Nekem is van ilyen barátnőm. Aki 3- vagy 4- éve van együtt egy férfival. Az idén össze omlott a nagy lamur. Mert a férfi ki akart lépni a jó világból.
A jó világ azt jelenti, hogy a nő jó anyagi a pasi meg nem annyira. És biztos van fogalmad róla ez mit jelent.
Mikor a férfi ott hagyta, a nő el ment utána és "térden" állva könyörgött hogy menjen vissza hozzá.
Mert nem képes egyedül élni! Mert mindég volt mellette egy férfi akibe bele kapaszkodott.
Jó munka hely jó fizetés, meg teheti, hogy el tart mást is.
Nem buta nő és iskolázott rá adásul. De a magán élete az valami csapás.
szerintem az idő az eldönti az ilyesmit. nem ismerik egymást olyan régen, hogy már kiforrt dolog legyen. megmondom őszintén, hogy nekem például szerelemhez több idő kell, egy kapcsolat első pár hónapjában legfeljebb azt érzem, hogy jó a másikkal
ha meg valami rossz, meg szoktam mondani, mert az a legegyszerűbb, és ha a másiknak fontos a kapcsolat, akkor odafigyel, én is oda szoktam figyelni viszont. a taktikázás meg hiszti csak arra jó, hogy elfedje egy darabig a bajokat vagy elmérgesítse a helyzetet. vagy éppen elrontson egy jónak indult kapcsolatot
Így látom én is. Alakul a dolog, végre csak közös nevezőre vergődünk.
A bizonytalanság viszont adott... Abban viszont csak ő dönthet, hogy mit tud és akar elviselni.
szerintem o ugy van vele, hogy regota nem volt boldog senkivel, vegre jott egy pasi, akivel jol erzi magat, erez iranta, de nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy azt o varna, es nem tudja, hogy most tenyleg annyira gaz a pasi viselkedese, hogy nem lesz ebbol semmi, ejteni kell, vagy adjon eselyt, varjon
ha olyan lenne, aki ketsegbeesve keres es akar valakivel lenni, szerintem fel sem merulne benne, hogy most ezt elfogadja vagy lepjen tovabb, mert akkor elviselne siman, ennel sok no sokkal rosszabb helyzetekben is ugy tesz, mintha elfogadhato lenne
Észrevettem, hogy két különböző dologról írunk, igazunk is van, de szerre. :)
1. Plusz ez az új, ami szinten nem működik.
Értem én, hogy magányos, kell egy társ, de valamiért mindig ugyanolyan rossz, mert a partnereivel nem tudja megbeszélni a párkapcsolatot. Van olyan férfi is akivel lehet, csak meg kell találni, de az is lehet, hogy csak a hangot nem találja el (saját tapasztalat: érdekes módon a férjemmel nekem sem ment, aztán miután elváltunk sikerült mindent átbeszélni).
2. Amit én írtam, talán nem elég világosan: ha az ember megtalálja önmagát és nem magányos egyedül, az sugárzik, be tud vonzani olyan típust is, aki egyenlő partnerként tudja kezelni.
de en nem olvastam, hogy ugyanolyan rossz kapcsolatai lettek volna. lehet, hogy mas forumban kifejtette, de itt nem lattam. azt irta, volt egy rossz hazassaga, ami mar reg kihult a valas elott, utana megprobaltak ujra egy regi exevel, de toltottkaposzta esete
errol a ket esetrol nem lehet azt mondani, hogy folyamatosan ugyanazokat a hibakat koveti el es ugyanolyan rossz kapcsolatai vannak
nekem nincs bajom veled, tetszenek a velemenyeid, akkor is, ha nem egyezunk, csak ebben az esetben kabe arrol vitaztunk, hogy en azt irtam, a narancs narancssarga szinu, te erre reagaltad, hogy de nem, mert a banan sarga. en meg visszakerdeztem folyton, hogy mi koze ennek a narancs narancssarga szinehez? :D
Az ötödik (akárhányadik) ugyanolyan kapcsolat után, azért az értelmesebb ember elgondolkodik....
Eddigi hozzászólásaid alapján értelmes embernek tartottalak, de kétségkívül én sem vagyok tévedhetetlen. Részemről befejeztem a veled való kommunikációt, sértegess mást, aki elfogadja!
Vele megyek kirándulni, mert így még nem mentünk együtt a barátaival. Kíváncsi vagyok, hogy viselkedik. Ha nem érzem jól magam, akár a második napon hazajövök. Meglesz a döntés, így vagy úgy, ez mindenképpen jó alkalom...
Mondtam neki pedig, hogy inkább a saját üzleti utamat választom, és megsértődött, szeretné, ha ott lennék vele. De ez a felvállalás nehezen megy. Tegnap is együtt voltunk a társaságával, megint csak olyankor ért hozzám, amikor a többiek nem látták. Sokat voltunk kettesben a szobában (nem nyaltuk-faltuk egymást akkor sem, mert azt én sem szeretem, az otthonra való), és együtt indultunk haza. Valószínűleg sejtik a barátai is, hogy mi van, de kimondva nincs, és ez zavar.
mar megint nem ertetted, most erre mit irjak? szo nincs arrol, hogy barki eletebe jobban belelatnek egy forumon, arrol se, hogy masnak mas a velemenye, es ezt nem fogadnam el
megint teszek egy probat, es igen, a gyengebb felfogasuak kedveert
te arrol irsz, hogy egy szar kapcsolat utan jo lehet kicsit egyedul, rendbe szedni a gondolatokat, eletet stb. a forumindito meg nem ilyen szituban van, mint te, hanem az a gondja, hogy szeretne mar tarsat, de regota nem elt vagy volt ugy senkivel, hogy az jo, harmonikus legyen, pedig probal o is alkalmazkodni, eselyt adni
tomoren, roviden, megint: ha valaki mar tarsra vagyik, annak hiaba mondod, jo lehet egyedul is. (ha valaki ehes, hiaba mondod, jo a bojtoles, durvan, ha valakinek pisilni kell, hiaba mondod, jo a visszatartas, edzed az izmokat :D)
szerintem is jol ki lehet hasznalni, elvezni, ha az ember idonkent egyedul van, de megertem, ha valakinek regota nem jutott normal tars, az el van keseredve es nem tudja, mit tehetne azert, hogy legyen
További ajánlott fórumok:
- Barátok közt - így látjuk mi
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Barátok közt: Emma & Alex
- Barátok közt szereplőinek felsorolása a kezdetektől
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Van köztetek refluxos?