Két éves lányom mostanában sokat fájlalja a lábát.Vajon mitől? (tudásbázis)
Szia
Ajánlottak valamit a fájdalomra?
Az én kislányomnál is előfordul, hogy éjjel fájlalja a lábát. Aztán hetekig semmi.
Egy ismerősöm kislányának is fájt éjjelente a lába és a Heim Pálban azt mondták, hogy a veséje miatt fáj a lába.
Nekem is sokat fájt a lábam gyerekkoromban és egyszer egy röntgen felvétel után azt mondta az orvos, hogy látszik, hogy volt valamikor egy vesemedence gyülladásom.
Sziasztok!
Kislányom (4,5 éves), 2 éves kora óta éjjel felébred, és fájlalja a lábát, lábfejét. Nem rendszeres időközönként, kb. 2 havonta 1x. Én is úgy gondolom, hogy a növekedéshez van köze, mert ha nagyobb baj lenne akkor több alkalommal fájna, mint hébe-hóba.
Az én lányom is mindig ha lefekszik, mindig mondja, anya simogatja a lábikám, és attól egy kicsit jobb, de nem sokáig.
Remélem tényleg csak nőni fog, és nincs komoly probléma, de ha még a héten is ez van, elviszem az orvosunkhoz.
Növekedési fázisban van.A csontok gyorsabban nőnek mint a porcok a tetejükön,így ha összeérnek fájnak,elmúlik ha egybeesik a fejlődési fázisuk:)
Lesz még 12-13 éves korban mégegy iyen szakasz.
Az utóbbi időben egyre gyakrabban mondogatja, hogy fáj a lába, de csak inkább reggel és este.
Tényleg fájhat neki, vagy csak látja a nagypapát akinek tényleg fáj, és masszirozni szokja, és ezért mondogatja?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?
- A párom mostanában sokat idegeskedik, hogyan nyugtathatnám meg?
- Fél éves kislányom csak éjfél körül alszik el mostanában. Mi lehet az oka?
- 3 hónapos kislányom nagyon szépen gagyogott, de mostanában nem beszélget. Van valakinek hasonló tapasztalata?