A párom mostanában sokat idegeskedik, hogyan nyugtathatnám meg? (beszélgetés)
Ha pl.a munkája nyugtalanítaná, akkor szerintem beszélne róla.De mondom, csak szerintem!Hisz lehet hogy jól esne neki is ha kibeszélné magából.
de az hogy mindig hárít...Nekem is volt ilyen kapcsolatom, és a végén csak kiderült, hogy titkol valamit...
Ezt, hogy érted? Úgy, hogy valami pasival, vagy úgy hogy esetleg titkol vmit?
Nem szokott titkolózni, csak nem beszél. :)
Ugye?:D:D
De gondolom ezt a kérdező is tudja.Már nem azt hogy jó a logikám, hanem a választ hogy miért is viselkedik így a párja...Csak néha kell hogy más mondja;)
:(
Az nem jó.Ha nem akar veled beszélni róla, akkor valami olyan dolog miatt ideges, amit nem veled akar megbeszélni...
Szerintem nem is érdekli, hogy elveszít e vagy sem...
Annyira szeretnék segíteni neki, de nem akarja. Mindig mondom neki, hogy nem én vagyok az ellenség. Egyszerűen már nem merek megszólalni, ha otthon van...
Enyem meg vasarnap is, szombaton is, 6x egy heten, edzen tobbet, 3 az nem sok.
De attol is fugg, miert idegeskedik, keptelen valamit kezelni?
Vettem levendula teát, mert az állítólag nyugtat. Vitaminokat rendszeresen szedünk.
A teát, meg nem hajlandó meginni...
Nem tudom mit tehetnék...
Próbálok beszélgetni, de azt soha nem akar. Csak haza jön tv bekapcs, vagy alvás, vagy csak későn jön... :(
Jár edzeni heti 3X.
A kutyát is leszokta vinni és sétálgatnak, de ha rossz kedve van üvölt a kutyával is...
de a viccet félretéve
már sok mindenen gondolkoztam
van egy pasas aki megkeseríti az életüket(a kolegáiét is)
nem tudom mit tegyek
na már írni sem tudok
nem saját gyerekünké hanem a sógornőm kisfia szokott nálunk aludni néha
ja
most épp a fürdőkádba játszik a gyerek kacsáivan
(nem sajnát, sódornőmé)
be kell neki ilyenkor forró vízbe feküdni, oldja a görcsöket
már napok óta fetreng a földön az ágyba
rengeteg infúziót meg szurit meg gyogyit kapott
de nem javul, csak egy pár órára
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert...
- Kedvenc zeném mostanában
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Imádom a páromat, együtt lakunk egy éve, de néha az idegeimre megy! Én spórolnék, ő mindig költ, és mostanába nem értjük meg egymást.