Fél éves kislányom csak éjfél körül alszik el mostanában. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
kiderült az oka, valszi fogzás áll a háttérben...
elkezdem alkalmazni a homeós bogyókat, hátha segítenek...
Talán hülyeség amit írok,de mit eszik?
Szoptatsz még?Mert ha nem nem lehet hogy valami tápszerre vagy teára reagál így?
Úgy tudom a teában is van koffein,persze ez a baba teákra nem vonatkozik!
Vagy azis lehet-ha még szoptatsz-hogy a te szervezetedből kerül valami a tejedbe,ami a babádat így fel pörgeti!
tényleg lehet benne valami, este itthon van apája és vele tudnak ám csak igazán játszani.:)
persze kettesben is sokat játszunk napközben, de apa sokat mókázik, és ez nagyon bejön neki.:)
Szerintem a baba érzi, hogy az egész napi "unalom" után este körülötte forog a világ, vele az egész család.Folyamatosan érdekes dolgok történnek körülötte, hát miért aludna?
Vígasztaljon a tudat: Tíz év múlva már csak egy emlék lesz a dologból, ami majd feljogosít Téged, hogy olyan lüke tanácsokat adj másoknak,mint most én Neked!
hát igen, mi is ezzel próbálkozonk, este csend, sötét, de csak játszik, meg viháncol egész este, nagyon édes, imádom olyankor, dehát néha már fáradtak vagyunk, főleg a párom, aki ugyebár dolgozik is...
a levegőztetés beválik, ált. ott is alszik, van, hogy másfél-2órát is, autóban ugyanez a helyzet.
azért köszi!
Szia
Szerintem nemingenyli,a szervezete most jelen esetben a tobb alvast ,volt ra pelda nekunk is ,hogy egyaltalan ejfel elott nem aludt el a kisfiam ,barmennyire is sotet volt ,csend .o ugysem volt almos ,ebresztgetett,de idovel kimaradt ,en sem tudtam semmit sem sem csinalni.
Kitartast ,idovel kimarad,meg probalkozzal vidd sokat levegore.Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?
- Mit tegyek? Túl sokat alszik a kislányom!
- Miért alszik el nehezen nappal a 17 hónapos kislányom?
- 8 hónapos kislányom, minden éjjel felsír álmában, de alszik közben és fel kell vennem megnyugtatni. Mitől lehet ez?Mit csináljak?
- 10 éves kislányomnak mostanában sokat fáj a hasa! Ez normális?Segitsetek!
- 3 hónapos kislányom nagyon szépen gagyogott, de mostanában nem beszélget. Van valakinek hasonló tapasztalata?