Mit tegyek? Túl sokat alszik a kislányom! (tudásbázis kérdés)
Szerintem nem vészesen sok idő,amit a babád alvással tölt...de azt tudnod kell,hogy a vashiány is okozhatja a sok alvást!Én azt javaslom,mindenképpen beszélj a gyerekorvosoddal és megoldásként nem elvetendő egy vérvétel,ami sok mindenre magyarázatot adhat!
De ne aggódj,amikor lehet,próbálj te is pihenni!
Sok boldogságot a picurhoz! :)
Ha rendesen fejlődik, akkor ÖRÜLJ!!!
Én a fiam mellett kb. 1,5 éves koráig nem aludtam végig egy éjszakát sem. Nem azért mert hasfájós volt, vagy bármi más gond lett volna, csak egyszerűen éhes volt. (Pedig evett rendesen napközben is, és vékonyka gyerek a mai napig.)
A barátnőm gyerekei is képesek 14 órát aludni, pedig már 8 ill. 11 évesek.
Az egyik legvitatottabb babaaltatási módszer, és ami mögötte van
Baba alvás tippek: tényleg hagyd sírni a kisbabádat?Életed legcsodálatosabb időszakát éled kisbabád születésével. Erre vártatok hónapok, sőt évek óta.
Ennek ellenére lehet, hogy a kétségbeesés kerülget, mert a baba csak nem akar rendesen aludni.
Pedig, ha kipiheni magát, boldogabb baba lesz.
Ha Te ki tudod pihenni magadat, boldogabb szülő leszel, és úgy fogod érezni, hogy jobb szülő is vagy.
A megfelelő baba alvás mindenkinek fontos
Ajándékként szeretnénk Neked adni ezt a kiadványt, ami az egyik legismertebb, ugyanakkor talán egyik legellentmondásosabb, legtöbbször félreértett babaaltatási módszer részleteit mutatja meg.
Töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris tiéd a könyv, sőt prémium olvasóként további gyereknevelési tippeket is várhatsz tőlünk. Mert nekünk a legfontosabb, hogy a lehető legboldogabbak legyetek a kisbabáddal.
[link] ....)
sok sikert és egészséget...!
üdv...
Megnyugtatás képen!!!!
csatolva! [link]
Egy két hónapos gyerek átlagos alvásigénye 15 óra, de ez gyerekenként változó. Ha két étkezés között ébren van, az nem gond.
Színes, zenélő, forgó játékokat ajánlunk a babának. Egy kicsit nyugodtan hagyhatjuk sírni, ha nagyon sír nyugtassuk meg.
Ringatás helyett próbálja meg a kiságyban megsimogatni, beszélni hozzá.
üdv:....
Akkor feküdj le és csak pihenj!
Mért akarod, hogy a 2 hetes babád fent legyen??
Nem is értem.....
hagyd aludni......:),majd jelzi azt
neked ha valamit szeretne...:)
jó egészséget nektek....
üdv...
Nagyon figyelj oda rá! Az én fiam is egyfolytában aludt, császárral született, és kapott bőven az altatómból.:( Meg tudtam úgy fürdetni, hogy közben nem ébredt fel...
Nem akarlak riogatni, de a bölcsőhalálról már biztos hallottál, amikor a túl nyugodt gyerekek egyszerűen elfelejtenek felébredni...
További ajánlott fórumok:
- Kislányom féltékeny az uj páromra már nem tudom mit tegyek.Tanácsokat kérnék...
- Kislányom ma, "meglógott" mellőlem egy áruházban, mit tegyek? (nem tűnt el:) )
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Négy éves kislányomnak kilyukadt a leghátsó rágófoga. Mit tegyek betömesem vagy ne?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- 2, 5 éves kislányom, hallani sem akar a szobatisztaságról! Mit tegyek?