"Későn jött szerelem" (beszélgetés)
"Nagyon jól keres azt mondja magáról."
Én is jól keresek, csak nem mindig találok!
Ital nem oldja meg a problémát"
Ez a sok rossz bemondás közül az egyik, még ha igaz is.
Fáj valamid, beveszel fájdalomcsillapítót
Ugyanez az alkohol, elsimítja időlegesen a gondokat
Én értem és meg is értem. Sőt, a feleség és a két gyerek tekintetében azt mondom nemes cselekedet volt. Így tudta segíteni őket. Gondolom, de csak gondolom, nem biztos, hogy így van akkor nem fizet gyerektartást. Azt mondja a FI, hogy a pasi elmondása szerint jól keres.
Örökre meztelen seggel nem maradhat. A munkásszálló töredéke egy albinak vagy hitelnek. Tegyen félre, spóroljon, más is így jut előre. Nekem ez a véleményem. De ha azt a sok pénzt is leengedi a torkán ne csodálkozzon.
Mert annyi esze sincs, hogy felfogja
1. Ital nem oldja meg a problémát
2. Ha nincs pénz, még nagyobb bajt csinál, nem egyet
Nem vagyok naponta mellettük, de szerintem ez nem egyszeri eset näluk.
Csak akkor lätom amikor ott vagyok es kajälni megyünk.
Amikor Magyarorszägra jövök, 6-7 regi haverral elmegyünk közösen vacsoräzni, es kaja elött mindenki megiszik 3-4 Unicumot es pär sört.
Aztän mindenki autoval megy haza.
Wezetes es italozäs, mär az is furcsa, de mindig kiröhögnek...
Nekem ez baromi furcsa dolog, de mär nem szolok erte.
Nem tudom nälam mi okozta, hogy nem szerettem az alcoholt.
Egyszerüen soha nem izlett, de ez szerintem veletlen.
A piálásától nem félni kell, hanem nagy ívben elkerülni őt!! Neki a világon minden ok az ivásra. Akár boldog, akár szomorú, iszik. Mind tud magyarázatot arra hogy miért.
Miért van az hogy egyikünk piába folytja bánatát, másikunk meg egész életében azon elmélkedik és azért tesz, hogy felülkerekedjen a nyomorán? Szerintem inkább egy ilyen típust keress ha már mindenképpen társat akarsz. Egyébként anélkül is remekül el lehet lenni. Én csak tudom. Több előnyét ismerek mint hátrányát.
veletlenul se koltozz ossze vele!aki iszik az iszik/csak igen kevesen allnak le vegleg a pialasrol/.az\ meg hogy szep szavakat mond ez nem nagy dolog hisz ilyen a legtobb ferfi,de en tutira veszem,hogy tobb vasat is tart a pasi a tuzben!es az is igen vszinu,hogy felesege is az ital miatt valt el tole!
tartsd meg a bekes,nyugalmas eletedet!ne kockaztass,mert mig elsz megbanod hogyha engedned ezt a mokust hozzad koltozni!
Szeretem a Duna illatát jeligére:
Kedves Uram! Kérem a felesége ajanlólevelét, hogy Ön egy főnyeremény. Azonnal költözhet.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Későn érő nő és az első nagy szerelem - sosem lesz az exem?
- Túl későn jöttem rá, hogy baj van velem. Így hogyan tovább? Párkapcsolat és munakvállalás, valamint az egész élet.