Késik, de a teszt negatív (beszélgetés)
De látszott és ez volt a lényeg!!!! :))
Képeim közt ott van.. a dupla tesztes kép :D
Nekem a nemvárt előtt 3 nappal már látszott, halvány volt, de ott volt. Doki szerint tökéletesen pontos pém volt.
Várj egy picit, mert sokan vagytok akinek később lett pozi...
9 nap késéssel lett pozitív a tesztem, annyival volt később a peteérésem.
Most 12 hetes vagyok.
Egy tesz, és csak egyfajta jó minőségiségű teszt még nem mérvadó. Egy jó tesz ~80-90%-os átlagosan. És várható vérzésen túl szűk egy héten belül ad eredményt. - bár ők jobb hatékonysággal hirdetik. ...
Nekem is 28 napos volt a ciklusom elég stabilan, és óvszer mellett meg lett a gyerek. Éppen restaurációkor volt pecsételő vérzésem, Nőgyógyász vérvétel alapján, HCG hormon szintből (is) mondta meg. Öt év óvszeres védekezésből párommal,egyszer és pont jókor biztosan nem védte ki az áldást.
Rendszeres 28 napos ciklusaim vannak,ma vagyok a 30. napon,a reggeli teszt negatív.Viszont ha jól vettem észre most a 18. napon volt peteérésem. Tudom,hogy még bármi lehet,de tapasztalatokra lennék kíváncsi,akiknek nem mutatta azonnal a teszt,mennyi késés után lett pozitív?
A lányomat az esedékes menzesz előtt 4 nappal mutatta a teszt.
További ajánlott fórumok:
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Egy hete késik, a teszt negatív
- 14 napja késik 4 teszt negatívnak mondható
- 10 napja késik, de a teszt negatív!Ilyenkor mi van?
- 6 napja késik, de a teszt negatív. Mitől lehet?