14 napja késik 4 teszt negatívnak mondható (beszélgetés)
akkor nekem lett igazam :)
Megjött ma reggelre :) Köszi mindenki aranyosak voltatok!
mindenképpen nőgyógyihoz kéne menned!!!
menj dokihoz,nehogy baj legyen...
majd írd meg mi volt...
köszi;(((
igen:)))van 2,akik egészségesek:)és ez a lényeg:)))
Na lányok az 5-ik teszt is totál negatív este és reggel is volt valami kis barnázásom ezek után szerintetek is tévedne 5db teszt és mégis lehetek terhes??????????
őszintén sajnálom:(
de ezek szerint neked is van két gyerkőcöd:-) és ez a lényeg!!!!
ehhez már semmit:DDDDDD
nekem sem mutatta a harmadikat 10 naposan..még nagyon kicsi volt a doki szerint..el is ment:((
és mellé görcsölt a hasam meg fájt a mellem...
nekem se mutatta ki ezer évig, aztán egyszer csak voilá.
nekem a 3 napos terhességi teszt mindkét gyerekemnél még a 14. nap után sem mutatta ki. ehhez mit szólsz???
a mostani tesztek már a 3 napos terhességet is kimutatják..pedig az még nagyon az eleje...
tényleg..szeretnéd,ha baba volna a dologban????:)
szerintem terhes vagy, csak a teszt még nem mutatja ki. menj el nőgyógyihoz, az tuti megmondja mizu van. elküld vérvételre, de lehet, hogy a kézi tapintásnál is érzi, hogy fel van puhulva a méhed, vagy rögtön csinál UH-ot, az pedig megmutat minden. egyébként szeretnél terhes lenni???:-)
én is mindig így voltam vele :)
hány napra rá teszteltél a menszi késéét követően?
Hát az jó lenne de ha jönni akar akkor nem állok útjába :)
nekem sem mutatott 2 teszt sem semmit..aztán mégis volt baba...a doki látta UH-n..
se sajna nem maradt velünk...
menj dokihoz,mert a tesztek sem mindig megbízhatóan..
nekem is medi lab-om volt..
akkor sztem pár nap, és beköszönt :)
Ha később fogant akkor a doki még nem biztos,h.látni fogja,élő példaként írom.
De egy HCG vérvizsgálat adataiból kimutatható.
ilyen nekem is volt, többször is. Ugyan én örültem a negatív tesztnek. Volt, h 3 hónapig se jött meg. Valóban köze lehet az idegeskedésnek, meg a betegségeknek hozzá....
Ja de sokat érzem azt hogy görcsöl és megakar jönni egy pár napja a melleim is elkezdtek fájni úgy mint mikor meg akar jönni.
A fiuval mikor terhes lettem a menzeszem kimaradt és másnap teszteltem egyből pozitív lett.Lehet hogy az is közrejátszik most költöztünk ráadásul a kicsi beteg lett kórházba kerültünk nem tudom de idegest a dolog
Nekem a párom külföldön dolgozik dec 8 volt itthol és utolsó mens nov 24 volt.Karácsonyra jött haza a párom.
De ha valóban úgygondolod, hogy terhes vagy, akkor egy kis elővigyázatosság nem árt. Ha szeretnél babát, akkor vigyázz magadra, ne szedd a gyógyszert, vagy óvszerrel védekezz, és ne igyál alkoholt.
Ha már 14napja késik, akkor az már egy kb. 6hetes terhességnek felel meg, tehát azt az orvos már látni fogja..
Szia!
A nagyon korai terhességet nem biztos,hogy a Nőgyógyász megállapítja. Ha biztosra akarsz menni,akkor érdeklőd meg,hogy nálatok van e olyan labor,ahol pénzért megnézik a HCG szintet.
Vérből hamarabb kimutatható.
További ajánlott fórumok: