5. napja késik, van valami módszer amivel elérem azt, hogy megjöjjön? (tudásbázis)
nálam fordítva volt, addig volt pontos, amíg nem szültem, ill. szoptatás alatt. 9 hónapja nem szopik a kicsi, azóta volt már 22 napos és 33 napos is a ciklusom, most kezd talán beállni,de úgy tűnik 26 napos lesz. Illetve a spirál miatt még nem tudom hogy változik.
Lehet, hogy neked most álltak helyükre a hormonjaid és azért kezdődik újra a rendszertelenség.
Ugy tudom a szoptatás elég szépen bezavar :S
van 3 fél tesóm, a mostohaanyám is agodott hogy most mi van hol meg jön hol nem hol így hol úgy (vagy vmi ilyesmi)
Egy másik fórumon egy csaj azt írta ez a tánc gyakorlása senki meghozta egy hónapban kétszer is... ha mégis baba lenne ez ártani csak nem árthat, de szerintem is előbb teszt...
Én mikor már vártam, hogy most lehetne jele neki, de nem volt, reggel csináltam, és megjött, de lehet e nélkül is megjött volna... hátha...
MAjd számolja be
Apa mar Armin utan megigerte hogy a kovetkezo kislany lesz :-) A Hanna az en kedvenc nevem :-)
mar kimutatja? ha az vagyok?
citrom lét a mensi időpontjától 1 héttel korábban kell inni mondjuk reggel fél decit meg este, és igenis eltolja a mensit, akár egy héttel is.
De lehetséges hogy nem mindenkinek használ.
A Hanna nagyon szép név, feltéve, hogy kislány lesz:))
Bocsi ezt nem tudtam kihagyni:) Miért nem tesztelsz most? Legalább tiszta víz kerül a pohárba és nem eszed addig sem a kefét.
ne mar.. de hat miert?? varok még 1-2 napot, ha nem jon meg akkor teszt.. bar Apa mar nagyon heccel vele, hogy akkor Hannanak fogjuk hivni?? :-D
:-(((((((
ööööööö én így estem teherbe harmadszor, szinte rögtön a kicsi születése után(az más kérdés, hogy nem maradt meg)
De valóban lehet, hogy most állt vissza a régi rendszer. Vegyél egy tesztet szerintem, egyből kiderül, hogy jön-e a kistesó
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Legyek ellen van jó praktikátok? Módszer, eszköz bármi, amivel a lakást hatékonyan lehet légymentesen tartani.
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Mi az a max dioptria amivel még elkerülhető a császár? Milyen fájdalomcsillapítási módszerek léteznek pl lidokainérzékenyek részére?
- Ismertek olyan módszert amivel befolyásolható ill. kiszámolható a magzat neme?