Ismertek olyan módszert amivel befolyásolható ill. kiszámolható a magzat neme? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nálunk bejött a Jónás módszer.Anyukámék 10 évvel ezelőtt lányra gyúrtak és megszületett a kishúgom.
Nekem ápris hónapra fiút írt és a múlt héten 20 hetesen megtudtam,hogy tényleg kisfiút várok.
Én a Jónás naptár magyarországi képviselőjével számíttattam ki,de a 13-as hozzászólásban megadott oldal is ugyanazt a naptárat adta ki,mint amit Nekem pénzért kiszámítottak.
Hali
Nekünk 2 kölykünk van
Mindkettőnél próbáltuk úgy csinálni, hogy olyan nemű legyen amilyet akarunk.
Én nem hiszek ezekben a jónás, kinai naptár, németlinkes módszerekben és utólag kiszámolva több mint 50%-uk rosszul is mutatja mindkét gyerek nemét.
Én abban hiszek, hogy a fiú spermák gyorsak a lányok kitartóbbak.
2x 5 rugót rászántuk ovulációs tesztre
1.-nél fiút akartunk ezért a várható ovuláció előtt (érdekes az asszonynak a szokásos 14. helyett a 19-20. napon van) 3-4 nappal már nem töcsköltünk, majd mikor bejelzett a teszt, akkor azonnal
2.-nál lányt akartunk ezért a várható ovuláció előtt nekiáltunk 3-4 nappal és minden nap mint a nyulak
Nálunk 2ből 2szer bejött, ezért én ezt ajánlanám, ha valaki kérdezi.
Csövi
vakrep
Nemetül vagy angolul müködik, apa, anya születesi datumat kell beadni es a születendö baba fogantatasi datumat ("Zeugungsdatum") vagy a mar megszületett gyermek születesi datumat ("Geburtsdatum"). Utobbi esetben lehet tevedes, mert sok gyerek kora- vagy kesöszülött... SOK SIKERT!
Nem találom a nlcafe-n ezt az oldalt! Elküldenéd a pontos linket?
Egyébként a nagy keresgélésben találtam egy oldalt: ciklus.hu.
Itt is lehet fiú-lány naptárt készíteni, az ovulációs naphoz számolja!
Szia! nekem is és a barátnőmnek is bejött a Nők Lapja Café-Babázzunk/Jónás naptár ingyen oldala.
Megegyezett a peteérés és a baba neme is!
angol nyelvű, de a café oldalán van magyar útmutató.Tehát:
Próba-szerencse!!!
Én ezt ismerem:WWW.Lunarium.co.uk
Sok sikert!
Egyébként én nem hiszek ezekben a hókusz-pókuszokban.Én utólag néztem meg,mivel nem tervezett gyermek volt.
A barátnőm asztrológus.Főiskolát végzett,magas színten műveli a "csillagjóslást"
Osztot,szorzott,alapos számításokat végzett-minek alapján az jött ki,hogy fiú lesz.
Ráadásul pont a 14.-ik napon estem teherbe,ami a peteérésem napja volt.
A férjemnek eddig csak fiúgyermekei születtek /6 fiút nemzett./Így még inkább a fiúra volt nagyobb sansz.
Aztán mégis lány lett.
100 százalékra nem lehet menni egyetlen módszerrel sem.
Hallottam már róla, csak az a baj, hogy két oldalt találtam a neten róla, de mind a kettő más naptárt csinált nekem :( Van esetleg harmadik oldal is? :)
Van már egy kisfiam, jövőre kislányt szeretnénk!
Nekem bejött a kínai fogamzásnaptár.
Megnéztem mikor estem teherbe,és az életkorom szerint lány jött ki.
Lányom lett.Nagyon örültem.:)))
Nemrég beszélt erről Czeizel a TV-ben.
Azt mondta,hogy ha savas a hüvely vegyhatása,akkor valószínűsíthető,hogy lány lesz.
Ezzel szemben,az Y kromoszómák jobban kedvelik a lugos közeget.Akkor fiú várható.
Bár, százalékos arányt nem említett.
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Szerintetek a magzatvédő vitaminok befolyásolják a baba méreteit?
- Szerintetek befolyásolják a sminkecsetek a sminkelést?
- Szerintetek befolyásolja a baba születési súlyát az anya étkezése?