Kérlek segíts, ha tudsz!!! Nagyon fontos!!!!!! (beszélgetés)
Sajnos nincs lehetőségem befogadni közülük! Nekem kan kutyám van, aki nem viseli el maga körül a kanokat! A szivem fáj ezekért a kutyusokért!
Ahová tudtam feltettem és remélem, hogy lesznek olyan emberek akik pont rájuk várnak!
több közösségi oldalra is feltettem,valaki kell,hogy segitsen rajtuk,megérdemelnék.
Undoritónak találom azokat az embereket,akik menhelyre viszik a kutyájukat,még undoritóbnak,akik csak úgy kirakják az utcára,vagy az autópályán.Utálom az ilen embereket.
Annyira édesek!!! Én is szívesen befogadnék egyet, de nincs lehetőségem elhozni:( Bár van egy kutyánk, aki szintén kóbor volt, de olyan kis kajla.
Annyi kutya vár gazdára, miért nem szabályozzák náluk is a születést?
Az is felfoghatatlan számomra, hogy a gazda miért dobja ki a kutyáját:o
Az ötlet valóban jó, csak az a gond vele, hogy mindez 29-én lett feltéve, az írás szerint pedig a kutyusokat 28-án elaltatták.
Ha ez így van, akkor sajnos már későn.
Ez azon a tényen nem változtat, hogy én nem tudok, tudtam volna segíteni, de lehet, hogy lett volna olyan, aki igen.
Vagy én értettem félre valamit? Mert akkor bocs!
KÜLDD TOVÁBB,HÁTHA VALAKI PONT RÁJUK VÁR....:(
Berta Katalin Állatvédelmi Őrszem ezt írta: A BUDAÖRSI MENHELYEN NAGYON NAGY A BAJ!!!!!!!!!
AZ ELMÚLT NAPOK TÖMEGES KUTYAÁRADATÁNAK (ÉS AZ EMBEREK
NEMGONDOLKODÁSÁNAK, NEMIVARTALANÍTÁSÁNAK) KÖSZÖNHETŐEN
H O L N A P
01.28-ÁN
HATAN
MÁR
NEM
EBÉDELNEK
NEM
VÁRJÁK
A CSODÁT.
HATAN
HOLNAP
ELMENNEK.
AZ
Ő
ÁLMUK
VÉGET
ÉRT....
DÉLELŐTT MÉG VAN ESÉLY!!! HA CSAK IDEIGLENESEN IS, DE BE TUDSZ KÖZÜLÜK
FOGADNI VALAKIT, NE HABOZZ TOVÁBB! MENTSD MEG BOBOT. VAGY FŐNÖKÖT.
VAGY GRÍZT. VAGY TÓBIÁST. VAGY BAMBÁT. VAGY BÁRKI MÁST.
NEM FENYEGETŐZÉS, VAGY PSZICHOTERROR. TÉNY.
NEM ANYÁZNI ÉS SZITKOZÓDNI KELL. CSELEKEDNI.
FÉL NAPUNK VAN.
FÉL NAPJUK VAN.
[link] /82/
[link] /264/
[link] /250/
[link] /409/
[link] /328/
[link] /271/
[link] /329/
[link] /110/
KÜLDD TOVÁBB!!!!!!!!!!
30/4010037, 70/6076701
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Kérlek segítsetek! Nagyon zsíros hajra mi a jó? Egy napot bír ki a hajam, s már tiszta zsír.
- Nagyon belassult a gépem, nem találok megoldást! Kérlek segítsetek!
- Kérlek segítsetek nagyon fájnak a lábaim álló munkát végzek, jövök-megyek, mivel tudnám enyhíteni?
- Narutos kártyát keresek Szegedi boltban, kérlek segítsetek nagyon fontos!