Kérhetek segítséget az önkormányzattól? (beszélgetős fórum)
te ezzel foglalkozol???
akkor én kérdeznék tőled priviben,ha nem gond...:)
igen,egy ismerősöm igényelt ilyen lakásfenntartásit..hát elég bonyolult volt....megkapta..kemény 2eftot...
ez mire elég?? hideg vízre sem...
de ha még vállalkozók,akkor szerintem nem férnek bele az anyagi feltételekbe..
ugye az a feltétel,hogy 39 e ft max jövedelem lehet személyenként..egy vagy 3 havi jövedelem igazolást kell beadni,amin már annak a jövedelemnek kell szerepelnie,amiből ténylegesen élnek..tehát3x39 e ft..ha csak 20ftal is kilógsz,már nem jár semmi...
abban tudnak legfeljebb segíteni,hogy gyermekvédelmi támogatást nyújtanak,de annak is leginkább akkor van értelme,ha ovis vagy iskolás a gyermeketek....
ugye akkor fizetik az étkezését...
igen..nagyon sok családot ellehetetlenítenek...:(((
én is kezdtem a törlesztést 14 e ftal..aztán lett 26 és most 32e..
7 évre vettem fel 770 e ftot..7 év eltelt és még vissza van 1 200 000t.na ez hogy lehet??akkor eddig mit fizettem???
Az önkormányzat biztos nem, ott lehet kérni átmeneti vagy krízis segélyt,gyermekvédelmit,lakásfenntartásit stb...
De a hitel miatt a bankhoz menjetek,kérjétek az árfolyam rögzítést vagy bármely más segítséget!
nem hiszem..sőt!!biztosan tudom,hogy ebben az önkormányzat nem illetékes,mert akkor mindenki oda menne..
lakás hiteletek vagy???
nekem személyi kölcsönöm svájci frankban és abban sem tud senki segíteni,még a bank sem,ahol felvettem...ez van...:(((((((
Sziasztok,szeretném a segítségeteket kérni.Csakúgy mint sokan mások ebben az országban,nekünk is svájci frank alapú hitelünk van,amit elég nehezen tudunk törleszteni.A páromnak van egy gyereke aki után gyerektartást fizetünk és most született a közös kisbabánk.Tehát én gyesen vagyok.
Szerintetek tudok segítséget kérni az önkormányzatól??
További ajánlott fórumok:
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Volt, akihez kimentek az Önkormányzattól megnézni a házat, kertet, udvart, hogy néz ki?
- Mi a menete annak, hogy Önkormányzati lakáshoz jussak?
- A szegedi önkormányzat ad szülési támogatást és ha igen mennyit?
- Otthonápoláshoz segítséget lehet kérni az önkormányzatnál?