Keresem a fotókon levő színt, help :-) (beszélgetés)
Mint irtam, megvolt, a szin meg sem kozeliti amit kikevertek..
Mindegy, Napsugarnak koszonhetoen meglett amit kerestem. Koszi.
Tojáshéj, mogyoró, tejeskávé...
De tényleg menj be egy festék boltba, vagy keress egy festőt, és mutatnak színkártyát. Többszáz szín szokott rajta lenni, mindnek van kódja.
A bézs talán közelít hozzá bár azt amit mi néztünk van egy enyhén rózsaszínes beütése. Konkrétan ezzel a színnel festékboltban nem találkoztam igen, színskála alapján az eladó javaslatára kikevertettünk valamit... ami aztán végül nem is közelít hozzá mert lila akármi lett.
Napsugár, köszi, néztem és ez alapján a hozzá legközelebb álló a Dulux- Masala tea vagy Polifabre - Datolya.
Az én meghatározásom szerint ez tojáshéj szín vagy bézs.
Az a gond hogy ilyen nincs készen festékboltban? Furcsállom, szutyimillió árnyalat, szín van több gyártónál.Menő helyeken van gépi festékkeverés.
Hátha akad itt valaki aki hasonló falszínnel rendelkezik és megtudja mondani honnan tudnám beszerezni, a duluxot, hérát, polifarbet körbe jártunk, nincs egyiknél sem hasonló sem... kevertettünk, azt hittük olyan lesz, nem lett hanem lila lett.
Hálószobába szeretnénk az ágytámla falára.
Előre is köszönöm :-)
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Magas prolaktin szint
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Hogyan lehet elérni, hogy a hajfestékes dobozon lévő színt kapjuk meg és ne sötétebbet?
- Osztrák határhoz legközelebb lévő bármely városban tud valaki olcsó szállást, panziót ajánlani? Mindet lefoglaták szinte.Dec.17-re kellene..
- Ázsia centerben lévő műszaki boltban lehet-e szintetizátort venni?