Kerámia lapos tűzhely főzőlapja tényleg kényes és könnyen karcolódik? (tudásbázis kérdés)
Tapasztalatom szerint ez típus és/vagy minőség függvénye. A korábbi (Teka) főzőlapomat sosem sikerült megkarcolni, a ráégett szennyeződések eltávolítására külön kaparó eszközt is adtak hozzá, az sem karcolta meg sosem. Akármi égett rá, könnyű volt lekaparni és a főzőlap tisztító is mindent leszedett róla, szép csillogó lett.
Most egy gagyi noname főzőlapom van, már összekarcolva "örököltem meg" és tisztítani is nagyon nehéz, valahogy állandóan piszkosnak néz ki, akármit csinálok vele.
Szia!
Én nagyon nem szeretem...Tistitani nehéz.Én nem mondanám,hogy annyira óvatosan kell bánni vele.Én is az elején spec. tisztítóval takarítottam,de most már a szivacs dörzsis részével szoktam lemosni és mosogatószerrel.Nincs rajta egy karcolás sem.
Szia!
Nagyobb üzletekben, és ahol árulnak kerámialapos tűzhelyet, lehet kapni spéci tisztítót Vitro Clean a neve,és ehhez kaparó kést is lehet kapni az odaégett cucc eltávolításához
Amúgy igen jó ha ovatos vagy vele, de amúgy jó
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e kerámialapos tűzhelyt venni? A márkák között van különbség?
- Kerámia lapos tűzhelyről hogyan tudnám eltávolítani a ráégett zsírt?
- Milyen módszerrel lehet alaposan és gyorsan megtisztítani, ha ráég valami a kerámialapos tűzhelyre?
- Hölgyek, kerámialapos tűzhely lapját hogy tisztíthatom, varázsolhatom újjá?
- Mit használtok nem kerámialapos tűzhely tisztításához?
- Mivel takarítjátok az elektromos tűzhely főzőlapját?