Kerámia lapos tűzhelyről hogyan tudnám eltávolítani a ráégett zsírt? (tudásbázis kérdés)
Direkt a tűzhely tisztítására való, egyáltalán nem lesz karcos, és sokkal gyorsabb, mint bármelyik tisztítószer :-)
Nem lesz karcos egyáltalán, én is ettől féltem, de alaptalan volt.
A kaparóval összekarcolnád, nem? Nekem eszembe se jutott a Cif tökéletesen bevált.
Köszönöm a válaszod:)
Énnekem van kaparóm is, de sose használom, mert kezemügyében a CIF meg a dörzsi! Kenem és dörzsölöm, kész is:)
Jaj,bocsi, dehogyis, rengeteg a melóm.
Szóval CIF + kerámialapos tisztító+ szivacs dörzsi felével..ez a koncepció jött be. De hagytam az anyagot rajta, hogy legyen ideje dolgozni a lapon.
Egyelőre ennyi. Kaparót nem vettem még.
Köszönöm a kérdéseteket! :))
Lehet, hogy sikerült Neki és azért nem válaszol már Nekünk :)
Hogy állsz a tűzhelytisztítással?
Én a CIF-et javasoltam, dörzsivel, de azért nem árt egy kis erőt kifejteni azzal a dörzsivel, mert az égett dolgot nem viszi le úgy mint a TV-ben egy simogatással :)
nem haragszom,dehogy.
De most néztem meg, hogy nem is well done van itthon, hanem ajax. Az ajaxok nem olyan jók.
Jó, hogy mondjátok a hideg-zsíroldót. Nekem a kaparó mondjuk jól bevált, de van, amikor utána még sikálnom kell kicsit. Én is Well Done-t használok, mindenre, amire lehet, nagyon szeretem, de pont azért, mert olyan ütős, még nem mertem a tűzhelyre fújni. Most már ezt is kipróbálom!
Ne haragudj csak hülyültem.
Nekünk olyan kaparónk van, amivel az ablaküvegről a festéket távolítjuk el, a célnak tökéletesen megfelel! Átszoktam vele kaparni a tűzhelyet (gyorsan megvan), utána meg a kerámialaptisztítót rá, hagyom hatni, és utána gyönyörűen lejön a még rajta maradt cucc.
:D
1 napos cucc. Az nem lehet zománc.
Amit a hideg zsíroldó nem visz le az már zománc.
Mióta égetted? Lehet, hogy feltaláltál valami bevonatot.
Hagyd kicsit tovább rajta...
Well Done van jelenleg is itthon.
Ezt vedd meg?
Well Done
St. Moritz Hideg zsíroldó
Évek óta ezt használom. Nem kapargatom. Befújom vele, majd rövid idő múlva le tudom törölni.
A sütő tisztításához is ezt használom.
Zsíroldó, + kerámialap tisztitó + cif , így együtt a hármat rajta hagyom pár percig. Nem vált be. Holnap veszek kaparót.
Én rányomok egy kis folyékony CIF-et és a mosogató durvább felével ledörzsölöm :)
Köszi, van Müller a közelünkben, megnézem.
Ahogy kihül a lap, már neki állok tisztítani, és semmi eredmény:(
Sziasztok!
Én hideg zsíroldót tettem rá. Néhány percet hagytam rajta és tökéletesen lehozta! Olyan, mint újkorában!
nekem egy snassz, mezei, egyszerű hideg zsíroldó vált be, hiszitek, vagy sem, mindent lehozott.
A kaparót nagyobb bevásárló központokban lehet kapni, a műszaki részen.
Én a Müllerbe láttam, most akciós és pót penge is kapható ugyanott. 495 Ft-ba kerül külön-külön.
A tisztitófolyadék nekem sem vált be!
Igen, a kalapács:DDDDDDDDDDDDDDDD
azaz, az kellene, kaparó. Sajnos az enyémhez nem adtak. Be lehet valahol szerezni?
Az is lehet, hogy víz égett rá, igazából nem is tudom, de a kerámia tisztítószeremmel nem sokra mentem. Hiába hagytam rajta percekig, semmi eredmény:( Van valami csodaszer??
Az enyémhez adtak gyárilag, de külön is lehet kapni direkt a kerámialapos tűzhelyhez való kaparót. Azzal mindent le lehet szedni, utána már csak le kell mosni.
Kerámia lapos tűzhelyről hogyan tudnám eltávolítani a ráégett zsírt?
További ajánlott fórumok: