Kerámia! Aki mestere (vagy legalábbis ért hozzá) a fazekasság vagy kerámia szakmának az kérem segítsen! (beszélgetés)
4. 2ce679405c
2008. okt. 7. 13:40
aha, én is az interkerám oldalán nézegettem a mázakat, csak mivel tapasztalattal nem rendelkezem e téren, így nem tudom, hogy milyen mázat használja, attól függetlenül, hogy ránézek és azt mondom ez tetszik.
3. Roni24 (válaszként erre: 1. - 2ce679405c)
2008. okt. 7. 12:50
Szia!
Itt körülnézhetsz mázak, meg egyéb fazekascuccok terén!
Ha jól emlékszem mi annó az ólommentes mázakat használtuk!
1. 2ce679405c
2008. okt. 7. 10:47
A vizsgamunkámhoz keresem a megfelelő mázat, de nem tudom, hogy melyik fajtát kellene használnom.
Aki ért a mázazáshoz az kérem segítsen.
Padlóvázát készítetettem vésett mintákkal, sima fazekas agyagból....
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Soha, legalábbis nagyon ritkán iszom vizet, nagy baj?
- Apósomnál ma vastagbélrákot diagnosztizáltak / több kisebbet/, tud-e valaki valamilyen hatásos vagy legalábbis reménytkeltő teát, bármit?,
- Fiam nem eszik semmit, csak a cici kell neki, hogy szoktassam le? Vagy legalábbis ne csak cicit kérjen, ki hogy szoktatta le?
- Mivel lehet eltávolítani a csempéről a festék és -gondolom legalábbis hogy az van rajta- fugázó maradványokat?