Soha, legalábbis nagyon ritkán iszom vizet, nagy baj? (beszélgetés)
Ja igen, Vivuci jól mondja.
Ha nem ízlik a sima ásványvíz, igyál ízesítettet.
Van amelyik igazán jó ízű.
Hát nem ba, de gond! A víz nagyon sok mindenben segít, szépíti a bőrt, stb....
akkor ne cukros löttyöket igyál, hanem olyat, amiben a gyümi tartalom min. 40százalék...vagy zöldtea....és víz!:D
a tej is jó sok minenre, nem muszálky állandóan vizet innod, akkor igyál csak néha vagy ízesítette, citromosat, hasonló.
Szerintem nem olyan nagyon nagy baj, de.....minden más folyadékban amit felsoroltál iszonyú sok cukor, édesítő van.
Én is nagyon kevés vizet ittam régebben (de más folyadékot sem), viszont olyan 2-2,5 hónapja rászoktattam magam. Nem kívántam, sőt volt olyan hogy undorottam tőle, de hidd el, 1-2 hét után megszokod és nem fogsz mást kívánni.
Kipróbáltam, sztem neked is sikerülhet.
Természetesen a leves is nagyon fontos , de ha lehet a szöpröket, üdítőket néhanapján vagy alkalmakkor, helyettesíts vízzel. Ezt inkább meghálálja a szervezeted, mint azt a sok cukros, adalékanyagos löttyöket.
Én pld. úgy csináltam, hogy van egy 2,5 dl-es poharunk. Arra figyeltem hogy minden órában igyak meg csak egyetlen pohárral, nem több....számold csak ki, ez egy nap mennyi. Természtesen van hogy a víz helyett teát iszom minimális ízesítéssel. Meg lehet szokni. Nagyon hasznos!
Hajrá-hajrá! :)
ne viccelj!
Nehogy a kólát megfelelő, minőségi folyadéknak gondoljuk már!
Nem! Miért lenne baj? Azt igyál, amit szeretsz!
A folyadék a lényeg! :)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Méregtelenítő teakeveréket iszom. Lehetséges, hogy nagyon megemeli a vérnyomást?
- Megfáztam, nagyon köhögök már két hete. Iszom a kamilla teát, meg a hagyma teát de nem nagyon akar használni, tudsz valami extra jót?
- Normális ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán beszélünk telefonon?
- 10 éves fiam nagyon ritkán székel.Normális ez?