Apósomnál ma vastagbélrákot diagnosztizáltak / több kisebbet/, tud-e valaki valamilyen hatásos vagy legalábbis reménytkeltő teát, bármit?, (tudásbázis)
Szia , a Forever Aloe Gel natur 96 % napi fogyasztása, licyummal és A Gyógyteájukkal jó hatású.
Konkrét eseteket láttam, ahol segített ebben a témában.
ha Orvosi tanács is kell hozzá, tudok konkrétan, telefonszámot tudok adni, illetve össze tudlak hozni vele tel. vagy személyesen. ( pénzbe nem kerül...)
A betegségem óta átértékeltem az életem. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne csinálják problémát
Köszönöm, hogy írtál, minden tanács, jókivánság segít. A betegségem után átértékeltem a dolgok fontossági sorrendjét az életemben. Számomra a legfontosabb a szeretetteljes légkör, a pozitiv gondolkodás és a humor.
Sziasztok!
Ami nekem nagyon sokat segített az a macskakarom.
Ez egy Peruban őshonos gyógynövény, hihetetlen immunrendszer- erősítő tulajdonságú. Interneten lehet rendelni, kapszula és tea formában is elérhető, mellékhatása nincs!
Szia!
Én a CELLADAM-ot javaslom megpróbálni. Több termékük van, rendeléssel kapható. Ha beírod a Google-ba, megtalálod.
Mielőbbi javulás és gyógyulást!
Szia!
Édesapámat 2006 májusában műtötték vastagbél-daganattal, de sajnos már áttétek is voltak.:( Azonnal elkezdte szedni a Flavin7 termékeket (vöröskáposzta csíra kapszula + Flavin7 ital + Cyto Flavin7 kapszula), és hamar felépült a műtét után, a kemoterápiákat mellékhatások nélkül viseli azóta is. Ezeket a termékeket bátran merem ajánlani.
Üdv:
Marika
Kedves bozsika51!
Úgy sejtem, tapasztalatból ajánlottad a kristálygombát /vagy volt a közeledben, akinél láttad a hátását/, elolvastam róla dolgokat, csak azt nem tudom, hol és mennyiért lehet beszerezni a lehető leggyorsabban. Köszi előre is!
Én az FLP termékeket tudom ajánlani, azaz merem ajánlani, a kisfiam óvónője ezek segítségével gyógyult meg a mellrákból! Végig éltük az egész folyamatát, mert közben nyugodtan tudott dolgozni, nem szenvedett mellékhatásoktól a kezelések alatt!
Ártani nem árt, 100% bio gyógynövények! Hamar rendbejött, erősödött a szervezete, jobban tudott ellene küzdeni.
Nem műthető?
Párom nagypapájának is vastagbélrákja volt, megműtötték és egészen jól van.
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?