Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak? (tudásbázis kérdés)
15. Guruljka (válaszként erre: 13. - Kat1)
2013. júl. 15. 23:13
Ritka kedves élmény az ilyen, köszönöm!
Mármint az az érzés, hogy ma sem hiába ültem a géphez, hozzá tudtam járulni, hogy valaki megnyugodjon, örüljön...:-D Értitek ugye?
14. Alicewonderland
2013. júl. 15. 22:55
Én is átestem tavaly egy vastagbél tükrözésen,előtte mindent elolvastam a daganat tünetekről,azért vagyok képben.
13. Kat1
2013. júl. 15. 22:51
Imádom a Hoxát, már megint! Itt őrlődtem a gépnél, keresgéltem már jó ideje, és nem kaptam választ a kérdésemre! Erre itt megkérdezlek titeket, és perceken belül totál megnyugtattatok! Ezer köszönet! Szuperek vagytok!!!!
12. Kat1 (válaszként erre: 10. - Guruljka)
2013. júl. 15. 22:50
Ahh! Anyám! Még jó, hogy ilyen vizsgálatokat csinálnak!!! Tök jó hely a Bajcsy!!! :)
Igen, igazad van, alaposak ezek szerint! Csak elég sok oldalt elolvastam a trombózissal kapcsolatban, de sehol nem sorolták föl, hogy milyen vizsgálatokat végeznek a betegen. Csak ultrahang, vérvétel, érfestés meg ilyenek voltak említve!
Érelzáródás lehet a belekben is, és az nagy bajt, bélelhalást is okozhat.
Ha neked is ez jutott eszedbe, akkor biztos van benne valami! Remélem akkor hiába nézelődnek, nem találnak semmit...! Még sosem volt dolgunk ilyen nyavajával, tök kiakadtunk, mikor sorolta a Mami, hogy milyen vizsgálatok várnak rá. A dokinőt meg sose lehet ott érni...!
nme passzióból "kínozzák", ne aggódj! Daganat okoz trombózist, és nyilván emiatt csinálják a vizsgálatokat!
De eleve hogy lehet ilyet mondani, h kínozzák??? Csak mert alaposan kivizsgálják????
Ha nem tennék, az lenne a baj....
7. Kat1 (válaszként erre: 4. - Alicewonderland)
2013. júl. 15. 22:45
Áhá! Akkor te már hallottál ilyenről? Mert kicsit megnyugodnánk, ha nem passzióból kínoznák szegény!
5. Kat1
2013. júl. 15. 22:43
Hát szerintem sem! 78 éves a Mamink, pénteken vittük be kórházba. Ma már elvitték nőgyógyászati vizsgálatra, a héten akarnak még vastagbél-és gyomortükrözést csinálni rajta. Fáj a gerince, mert össze vannak csúszva a csigolyái, meszes meg ilyenek, de ezeket a vizsgálatokat totál nem értjük! Jó, ő azt mondja, hogy úgy is régen járt kórházban, ha már ott van vizsgálgassák nyugodtan, de akkor is...! Nem értjük! Csak a számlázás miatt a TB felé??? Azért csinálhatják???
2013. júl. 15. 22:40
Normális,mert daganat tünet is lehet a trombózis,ki kell zárni ezekkel a vizsgálatokkal.
A fiamnak is az volt, mégsem csináltak neki tükrözést. Szerintem nem függ össze.
2. kisj
2013. júl. 15. 22:34
nem
hogy függ ez össze?
biztosan van ott más panasz is
1. Kat1
2013. júl. 15. 22:33
Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Apósomnál ma vastagbélrákot diagnosztizáltak / több kisebbet/, tud-e valaki valamilyen hatásos vagy legalábbis reménytkeltő teát, bármit?,