Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok, én őket ajánlom!
Itt voltam gyomortükrözésen.
Segítőkészek, profi háttérrel.
gastroscopia, gasztroszkópia, magánklinika székesfehérváron!
SZia!
teljesen normális a torokban ilyenkor a fájdalom. néhány nap alat elmúlik.
Voltam, de sose volt utána semmi gondom. A procedura vége felé még mutogattam is hogy forditsa már felém a monitort, hadd nézzek mélyen magamba
Persze én sem kivánom vissza.
Sziasztok en a Nyirőben voltam gyomortükrözesen! Ma 1 korul (fel12 voltam beírva) nagyon féltem tenyleg! Sajnos be is igazolódott a felelmem egyáltalán nem volt kellemes sőt...
Nekem szűk a garatom azert is volt ennyire rossz pedig kaptam 2X is lidocaint ..en a 2-3 percet végig öklendeztem ,büffögtem...4 mintát vettek le azt hittem soha se lesz vege:( szoval en tobbet a közelébe sem megyek az tuti :D de viszont muszáj megtenned mivel az egészséged a legfontosabb!!!! Es tudni akarod h mi a bajod!! De viszont egy kérdésem van felétek ,nagyon faj a torkom kb nyelni nem birok a masik a gyomorszajamnal faj ez ilyenkor normalis????? Koszi
Voltam, épp az imént!
Fincsike, fáj a torkom!
Kérdezz privi, ha szeretnél valamit!
Szia !
Kerüld is el messzire !
Nem egy jó hely :(
Sziasztok
Én tegnap voltam. Rettenetes volt. Nem tudtam nyelni, és az orvos lenyomta a torkomon kegyetlenül, ettől pedig tisztára befeszültem, remegett mindenem mint a nyárfalevél.
Még mindig fáj a torkom, nektek volt ilyen? MIkor fog ez elmúlni?
Az asszisztensnő azt mondta ne csodálkozzak, mert hadakoztam a cső ellen. Pedig nem hadakoztam, csak ki volt száradva a szám és nem bírtam nyelni:(
mondjuk én akartam... mármint belehalni.
olyan panaszom nem volt, ami indokolta volna a gastroscopiát... mégis találtak a dokik gyulladást, mindkétszer... szóval az, hogy szerintem nem volt rá szükség, az nem jelentette azt, hogy valóban szükségtelen a vizsgálat.
meg én jó beteg vagyok. ha az orvos azt mondja, hogy kell, akkor kell... gyógyszert is bármit beszedek, amit felírnak :)
Senki sem unalomból nyel csövet, és a dokinak sem unalmában kell ledugdosni...
Ha valaki eljut odáig, akkor rá lesz kényszerülve...
És eddig még senki sem halt bele...
Kösz a választ... Nincs kizárva, hogy hamarosan az is sorra kerül nálam...
Rectoscopia-m meg már 2x is volt...
És kibírtam...
bal oldalfekvésben kezdik a vizsgálatot, de egy idő után, hogy lehessen biztonságosan irányítani, hátadra kell fordulni.
illetve annyira tudsz kommunikálni a dokival, hogy pl tudsz szólni, ha baj van, ha fáj.
de mint írtam: az, hogy nem hat a bódítás rendesen, nem egy általános dolog. viszonylag ritka. én sajnos ebbe a kategóriába tartozom... pedig a legelső alkalomnál még engem is totál kiütött.
További ajánlott fórumok:
- Milyen érzés a bódításban végzett gyomortükrözés?
- Epekőműtét előtt mindenképpen csinálnak gyomortükrözést?
- Tudja valaki mennyibe kerül a gyomor kapszula, ami a gyomortükrözés helyett alkalmazható?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Tud valaki gyermek gastroenterológust Jász-, Csongrád-, vagy Bács- megyében?
- Mi történik, ha gyomortükrözésnél nem tudom lenyelni a csövet?