Epekőműtét előtt mindenképpen csinálnak gyomortükrözést? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Hát lehet késve irok már,de kb.4-5éve voltam a Kútvölgyiben és ott nem csináltak előtte.Sőt másnap már ki is engedtek,mondjuk az nem volt jó ötlet,még ha akkor örültem is neki./Pár nap múlva meg jártam,de ez csak az én hülyeségem miatt volt,nem a kórház tehetett róla.../Szóval nem kell izgulnod!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
Neked is Minden Jót !
Nekem nem csináltak előtte.
Sok szerencsét! :)
Köszönöm a jó tanácsot!Most már azt remélem ,hogy megúszom a tükrözést.
Minden jót,Jó Egészséget Neked !
Köszönöm az együttérzést...Tényleg tök jól esik!
Hasi sérvműtéteim vannak,amit a nyolc évvel ezelőtti mankózásommal szedtem össze.Karácsony előtt
volt az egyik fele és nyáron lesz a másik fele a műtétemnek,ezzel az epekőműtéttel.
A műtétektől nem is féltem annyira,mint ezektől a "kínzásoktól".
Köszönöm szépen még egyszer!
Minden jót,Mindenkinek!
Aranyosak Vagytok !Köszönöm Mindenkinek ,hogy bátorít !
Már nem is rettegek,mert lehet hogy megúszom akkor a gyomortükrözést.
A dokim még nem mondta hogy kell a gyomortükrözés,csak a feleségem ijesztget vele.
Neki tavaly volt a vezetékben is sok apró,meg hasnyálmirigy gyulladása is volt,de már jól van.
Azzal ijesztget ,hogy mindenképpen csinálnak nekem is gyomortükrözést...én remélem ,hogy megúszom nélküle.
Köszi Neked is a választ!
Szia!Engem 13 éve műtöttek,de nekem is uh volt és a többi vizsgálat.
Gyomortükrözésen más okból kifolyólag voltam:(
Szia!
Nekem 2 hónapja volt laparos epekőműtétem, de előtte csak egy uh volt és persze laborvizsgálatok és aneszteshez kellett mennem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! ...Kezdek megnyugodni.Csináltak gyomor,ill.nyelőcső vérzés miatt nekem nyolc éve gyomortükrözést és azt hittem belefulladok a "saját levembe" (bocs)Szóval szörnyű volt és félnék tőle.Bár nem vagyok ijedős ,mert már nagyon sok mindenen túl vagyok. Más miatt voltam UH-n
és ott vettek észre egy 11 és 13mm-es követ.Nincs vele semmi problémám,de a nyáron műtik majd mással együtt.
Köszönöm még egyszer mindenkinek!!
Párom anyjának is kivették az epekövét, de neki csak UH volt, nem volt tükrözése.
Jah meg persze a műtét előtti laborok, stb, de tükrözése nem volt.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Vákuumos terhességmegszakítás előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?
- Miért karácsony meg húsvét előtt csinálnak az emberek nagytakarítást? Amúgy nem kell takarítani ennyire?
- Temetőnél kapok kész koszorút temetés előtt, vagy csak rendelésre csinálnak?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?