Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Képszerkesztő: olyan programot keresek, amelyikkel gifet ill. mozgó képet tudok feliratozni fórum

Képszerkesztő: olyan programot keresek, amelyikkel gifet ill. mozgó képet tudok feliratozni (beszélgetés)

7. badonyimariaeva (válaszként erre: 6. - Oldbakter)
2010. febr. 7. 12:53

Ezt is meg kell vásárolni, igaz, hogy van próba lehetőség 15 nap.

De csak ennyi!

2010. febr. 4. 20:50
A problémádra ez a megoldás. Xara3D 6.0 próbáld ki,meglátod nagyon jó.
5. Sligov Ica (válaszként erre: 2. - Szandry9)
2010. jan. 25. 04:16
Köszönöm, ezt nekem is meg van, de nem jó arra, amit én szeretnék csinálni. Már mozgó képre szeretnék feliratot szerkeszteni! A Photoscape pedig a mozgó képet jpg-re teszi.:-(
2010. jan. 25. 03:44
Én tavaly a photo shop Cs4 változatán ügyeskedtem,de az nem jó semmire!! :S
2010. jan. 25. 00:40
Maga a program jó, de szerintem te nem ilyenre gondolsz. Én is kíváncsi lennék rá, hogyan lehet ilyet készíteni.
2010. jan. 24. 23:08

Szia!

A napokban töltöttem le a PhotoScape képszerkesztő programot a netről. Tudsz vele feliratot is csinálni meg mozgóképet is.

Először a képszerkesztő almenüjében kell feliratoznod a képeket és utánna tudod megcsinálni a giffet. Legalábbis én így csináltam és tök jó lett.

Próbáld ki.

2010. jan. 24. 22:05

Sziasztok!

Sok olyan fórumot találtam, ahol képszerkesztéssel kapcsolatban voltak kérdések, kérések. Olyat viszont nem találtam, amire nekem lenne szükségem.

Tehát én olyan programot keresek, amelyikkel gifet ill. mozgó képet tudok feliratozni. Nagyon jó lenne magyar nyelvű, mert angolul nem tudok.

Segítségeteket előre is köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook