Fotó keretezés, szerkesztés, feliratozás házilag...Hol találok a neten hozzá programot? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem olyan oldal kellene, amivel ha megszerkesztem a képet, elő is tudom hívatni. Ez lenne a család karácsonyi ajándéka...
Várom az ötleteket!
Sziasztok!
Fényképszerkesztéshez tippek: ajánlom a digiretus oldalát!
Elküldtem néhányatoknak privibe,amik szerintem jók,bár sajna magyar nyelvűt én se tudok:(
Én meg olyan oldalt keresek,ahol lenne olyan képkeret,ami mikulássapkás.OLyant szeretnék készíteni,hogy a kutyusomon mikulássapka legyen:)Légyszi írjatok,ha találtok ilyent:)
Ezen az oldalon a program is megvan, segítség a használathoz, mert csak először tűnik bonyolultnak, de aztán belejössz és rengeteg keret is van hozzá.
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Nekem PhotoScape-em van,nagyon jó,de tudtok nekem olyat küldeni ami még jó és magyar nyelvű?
Köszi
Egyszerűbb...átlátszó giffeket keresni netem és beilleszteni word-be.
Szerintem
További ajánlott fórumok:
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Tudtok olyan programot ajánlani, amivel szerkeszteni tudok egy videoklippet? (Amivel külön tudom szedni a hangot és a képet)
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel otthon tudok zenét szerkeszteni?
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel lehet szerkeszteni előtte, utána fotót?
- Digitális rajztáblához ajánlanál ingyenes, grafikai szerkesztő programot?