Tudtok olyan programot ajánlani, amivel szerkeszteni tudok egy videoklippet? (Amivel külön tudom szedni a hangot és a képet) (tudásbázis)
szerintem a Nero Vision Express könnyen kezelhető!
Én is ezzel szoktam ilyesmit csinálni
Van a Sound Forge nevű program. Azzal le lehet "másolni" a hangot a videóról. (Elindítod a sound forge felvevőjét, és ráindítod a videót) Aztán elmented mondjuk mp3-ba. Majd a külföldit megnyitod a movie makerben (be kell konvertálni előtte), és aláteszed a készített hangot.
Hú, csajok, baromi nehéz ezt itt leírni.
Higyjétek el menni fog, csak fel kell telepíteni, és megpróbálni. Ha mégsem megy, használni kell a súgó menüt. Tényleg egyszerű, ha valaki ráérez.
Ezt itt nehéz lenne leírni. A képsor alatt fut a hang, oda kell rakni.
:-)))) Olvastad a súgót? Én onnan tanultam meg használni. De szerintem a dalt is ugyanúgy be kell importálni, mint a képet, és aztán tudod csak beilleszteni. Illetve a www.microsoft.hu oldalon is le van írva, hogyan működik.
És persze a jó öreg google is örök segítség.
És tudnál benne egy kicsit segíteni? Mert nekem a kisebbikem, a fiam (22 hónapos) teljesen odavan a Gumimaciért. angolul megtaláltam a klippet, és magyarul is, de a magyar klippben nincs benn az autós rész (többek között). Így a kettőből szereték egyet csinálni, de amikor bemimportálom az angol klippet, nem engedi az elnémítást... Nem tudom miért.
Azt meg hogy a másikról csak a hang kellene, azt meg fogalmam sincs hogyan kell...
Persze!
Windows movie maker. A legjobb.
De a Nero valamenyik (taslán 8-as) verziójának is van vidiszerkesztője.
További ajánlott fórumok:
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel otthon tudok zenét szerkeszteni?
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel lehet szerkeszteni előtte, utána fotót?
- Digitális rajztáblához ajánlanál ingyenes, grafikai szerkesztő programot?
- Videó szerkesztő programot tudnátok ajánlani?