Videó szerkesztő programot tudnátok ajánlani? (beszélgetés)
7. zsuzso100 (válaszként erre: 4. - 9fa28b0ed4)
2009. szept. 3. 11:23
Ha jól emlékszem "appedn segment-el adod hozzá a másik részt/részeket. Videonál "Direct Stream Copy" legyen és a végén "File/Save As", remélem sikerül!
Próbálkoztam vele, de nem jöttem rá! Esetleg nincs valami leírásod, magyarázatod hozzá?
Én csak kivágni, összefűzni és az összefűzések közé egyszerű effektet akarok.
5. Skar (válaszként erre: 2. - Zsuzso100)
2009. szept. 3. 10:32
Adobe After Effects. Viszont én csak angol változatával találkoztam, hogy mennyire egyszerű, az szubjektív.
4. 9fa28b0ed4
2009. szept. 3. 10:30
az egyik videót sikerült beleraknom de akkor mindkét ablakban ugyanaz jelenik meg..hogyan füzzem hozzá a másikat?
3. 9fa28b0ed4
2009. szept. 3. 10:25
Köszi,ari vagy hogy irtál..mindjárt meg is próbálkozom!
2. zsuzso100
2009. szept. 3. 10:18
A VirtualDub-bal össze lehet fűzni.
Én olyat keresek, amivel látványosan lehet szerkeszteni, kivágni, vágások közé animáció és nem bánnám, ha magyar nyelvű lenne vagy elég egyszerű.
1. 9fa28b0ed4
2009. szept. 3. 10:09
Sziasztok!Tudtok e valamilyen programot amivel kisvideókból össze lehet rakni egy nagyot?Nagyon megköszönném ha tudnátok segiteni!
További ajánlott fórumok:
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Tudtok olyan programot ajánlani, amivel szerkeszteni tudok egy videoklippet? (Amivel külön tudom szedni a hangot és a képet)
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel otthon tudok zenét szerkeszteni?
- Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel lehet szerkeszteni előtte, utána fotót?
- Videó szerkesztő programot keresek, főleg Myvip-hez. Tud valaki segíteni?