Tudna valaki ajánlani egy egyszerű, magyar nyelvű képszerkesztő programot? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én ezt használom és nekem nagyon nagyon bevált PhotoScape!!!
Üdv: Traktorosboy
Sziasztok!
A Zoner Photo Studio-ról hallott már valaki?
Szia KisCsillag!
Én is használom a Picasa-t, szerintem is nagyon jó, de amire Kitti szerette volna, arra ez nem jó...
Szia!
Engem is érdekelne. Nem feltétlenül ragaszkodom a magyarhoz. Küldök privit.
Szia Krisz!
Igyekszem segíteni, most is éppen a szerkesztő progikat bújom, hogy találjak Nektek olyat, ami magyar... Nem sok ilyen van, ha van is, az nem biztos, hogy használható... Én csak magamtól tanultam angolul, de mégis rájövök egy-két használat után (és persze próbálgatások után), hogy mi mire jó egy bizonyos szerkesztő programban... Szerintem ne ragaszkodjatok ahhoz, hogy magyar legyen, mert hamar beletanulsz, hogy mi micsoda, és ugyanúgy tudod használni, mint egy magyart... Mindjárt írok privit a programok nevével, de még jobb lenne, ha leírnátok az e-mail címeteket, és akkor oda el tudnám küldeni a telepítő file-t... Úgy talán egyszerűbb... :)
Szia Serendipity!
Én is szeretném elkérni egy magyar,könnyen használható képszerkesztő program nevét.
Légyszíves add meg a nevét és hogy hogyan/honnan tudnám letölteni.
Előre is köszönöm.
Szia Anakitti!
Ha gondolod, szívesen átszerkesztem Neked a képet! Vagy elárulom egy-két képszerkesztő program nevét, és Te is próbálkozhatsz!
Ha gondolod, akkor leírom priviben a mailcímemet, és átküldheted a képet...
Önéletrajzomhoz szeretnék megszerkeszteni egy képet, jpg. formátumút. Nem tudom csatolni az önéletrajzhoz, túl nagy, és a háttéren szeretnék változtatni. Esetleg ha valaki ért hozzá (én nem), akkor azt is megköszönném, ha valaki elvégezné ezeket a változtatásokat, ha elküldeném a képet e-mailben. De ha tudtok valami tuti programot, az is jó. majd kontárkodok vele:)
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Hol találok olyan képszerkesztő programot, amivel egy lapra több képet tudok szerkeszteni, majd mentés után egyetlen jpg kép lesz belőle?
- Tudna valaki ajánlani nekem, képszerkesztő programot, ahol nem kell regisztráció?
- Tudnátok tanácsolni valamilyen képszerkesztő programot, amivel fényképeket lehet alakítgatni?
- Olyan magyar nyelvű képszerkesztő programot keresek aminek segítségével a képeket szép hátterekbe tudom helyezni, használ valaki ilyet?
- Tudtok nekem mondani egy normális képszerkesztő programot?