Ti mit tennetek a helyemben? (beszélgetés)
Én is köszönöm, hogy válaszoltál. Sok sikert kívánok és remélem boldog leszel valaki mellett. Majd ha te is úgy akarod, írd meg itt mire jutottatok.
Igen sajnis ezen a reszen mar tul vagyunk. Es nem tudja teljesiteni. Se a no se a parom nem nott meg fel ehhez a feladathoz. Az elso 1 evunk errol szol 0-24 . Sajnos. Pedig a legszebb szerelmes evunknek kellett volna lennie. Nagyon szepen koszonom a valaszaidat sokat segitettel. Es bocsi hogy ossze vissza irtam csak telorol irok es nemtudok olyan szepen fogalmaznu se most mint te mert elegge zaklatott vagyok mar. Minden jot neked . Es ha barmi velemenyed vagy tanacsod van meg szivesen olvasom. Koszonom
Amúgy sok sikert a továbbiakban. Ha mégis egyik kapu bezárul, kinyílik egy másik. Biztos találsz másikat, ha ez nem jön össze. A volt párja azért tudott annyi nőt elűzni tőle, mert ő egy önállótlan, gyenge jellem finoman fogalmazva.
Úgy nem működhet köztetek a kapcsolat, hogy harmadik személy irányít. Szerintem mondd meg a párodnak, hogy döntsön: oldja meg a gyerek látogatását nem az ex lakásán hivatalos úton. Azon túl, hogy elhozza onnan a gyereket és látja a volt párját pár percig, semmi kontaktus ne legyen köztük. Ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor én szerintem szakítanotok kell. Sajnálom, ezt kell írjam én is, pedig én mindig próbálom megmenteni, amit lehet, de ezt így jelen esetben nem lehet.
Mar volt hogy athivta atment a gyerek miatt de elvileg nem ment be … egyiknek sem hiszem de a kislany is ezt mondta ugyh neki elhittem … persze nem faggattam csak kerdeztem. Nemtudom tenyleg hogy mit tegyek… ez igy se nekem se a paromnak se a kislanynak nem jo. Es en barmit csinalhatok a not nem erdekli mert tudja hogy a gyerekkel tudja zsarolni es iranyitani a parom. Paromnak meg mar hiaba mondok barmit amig nem teszik a nevere a kislanyt addig a no diktal. Es birosagra nem hajlando menni sajnos…. Es haggyja magat iranyitani mert ha nem haggyja ha nem azt csinalja amit a no mond akkor nem lathatja a kislanyt nem beszelget vele. Jelenleg 2 hete nem veszi fel a no neki a telefont 2 hete nem latta a gyereket. Mert most eppen ezt jatsza. De valamikor meg folyamatosan hivogatja es rangatja at magahoz diktal parancsol lehordja mindennek a paromat. Eppen mi kattan be neki.
Az hogy felhivja es kozli vele hogy eppen nincs rajta bugyi es hogy raulne … mikozben ott ulok a kocsiba. A paromnak minimum le kellett volna allitania! De nem . Nen szolt semmit erre. Nekem ez hallgatss beleeggyezes! Undoritoak
Ebben az esetben a párod dönt, hogy átmegy vagy sem. Mondd meg az exének, hogy próbálja meg és hívja át. Ha odamegy akkor sajnos azt kell írjam neked, hogy hagyd el őt, mert így nem kár érte, főleg ha inni kezd. De ha nem így lesz, akkor azt mondd neki szerintem, hogy veled nem packázhat, mert mindenről bizonyítékot csinálsz és ha kell a falhoz fogod szorítani és felnyalja a padlót.
Hatarozott fel leptem mindkettovel szemben . Ezzel azt ertem el hogy a no egyre durvabb dolgokat talal ki es egyre jobban tiltja a paromtol a gyereket mivel ninxs a parom neven a gyerek es semmi birosagi papir sincs … ugy van “bejelentve “ a gyerek hogy nincs apja ezalltal a parom nem igazab tud semmit sem tenni csak ha elmegy a birosagra. 1 eve kerem szepen hatarozottan csunyan mar a paromat hogy huzza meg a hatart! Ilyen nincs. Legutobb mikor mondtam fogta magat es elhagyott. Majd 2 nap mulva visszajitt h mostantol megved meg is ved csakhat nem valtozik a helyzet semmit. Es a tobbit sem felejtem el …. A szexpartner keresesr meg plane nem!
Értem. Jól írtad, hogy helyre kellene tennie. Tisztában van a jogaival? A látogatási idő alatt nem döntheti el, hogy ki van a gyerekkel és ki nincs, ha nála fennáll ez. Azt ne engedd, hogy nézegesse a képeket, amit neki küld telefonon. Azt se, hogy a volt párja átlépjen határokat. Akár lehet videót is készíteni arról, hogy részeg vagy a gyerekkel kapcsolatban megtilt olyat, amihez nincs joga. Lép fel határozottan mindkettővel szemben és meglátod jobb lesz.
Azt elfelejtettem hozza tenni higy parszor full reszegen felhivott a no engem es kozolte hogyha o azt akarja akkor athivja a paromat leitatja es ugyis magara huzza ugyh hiaba kattogok. Es 5 eve nincsenej egyutt! Eddig 3 kapcsolatat tette tonkre a paromnak mert leleptek tole a nok vagy azert mert ok ezt nem birjak ami ertheti mert abszurd dolgokat tesz … de volt olyan is hogy a gyerekre hivatkozva pl “beteg a gyerek hajnali 2 kor” athivta es sikerult magara huznia es kiderult!
A gyereket szeretem, a paromat is. Sose volt gond ha jott hozzank a gyerek vagy vele toltottuk a napunkat vagy nalunk akudt. Barmikor szeretettel vartam. Annyira hogy meg a szuletesnapomat is a kislanyaval es a parommal toltottem pedig nem lett volna muszaj en dontottem igy! Boldog voltam mar nem… miutan kiderult a szexpartner kereso, a regi exel beszelgetes, a torolgetesek, sumakolasok. Azota boldog nem vagyok es nem is bizok benne! Kozoltem is vele szepen hogy joban legyek mert a gyerek anyukaja es elfogadom … kozoltem enis es a parom is vele szepen h ne masszon ennyire bele a kapcsolatunkba. Kozoltuk h ne kuldozgessen kepet de akarhanyszor szoltunk egyre egyre durvabb dolgokat tett meg a no. Nem tartja tiszteletben a lapcsolatunkat. Ha a parom velem van akkor nem lathatja a gyereket kb itt tartunj mar. Sajnos a gyerek nincs a neven a paromnak …. Pont ezert csinalta igy h tudja iranyitani es tobb segelyt kapjon! Hatalmas jatekos a no eleinte a parom nem latta de felnyitottam a szemet. Hajnali 3 kor kitalal olyat hogy hozzajuk betortek es nem volt ott egy ferfi se aki megvedene oket! Majd kiderukt h semmi fele betores nem volt. Sorolhatnam miket ki nem talalt…. A gyereket egy eszkoznek hasznalja. Most eloszor vedett meg vele szembe a parom es mondta neki h fogadjon el . A no kozolte hogy nem nem fogsd el. Mondta neki a parom h kenytelen lesz es ne csinalja ezt se velem se a kislanyukkal hogy elvalasztanak minket mikozben imadjuk egymast. Okot nem adtam ra h eltiltsa tolem. Ot nem erdekli! Mar nemtudok mit csinalni…. Kozottunk ez feszultseget kelt. Es meg mellette a sok atveres es bizalmatlansag. Viszont van egy masik oldal is ugye ami nagyon nagyon jo!
Folytatnám, elnézést, közbe jött valami. Rosszul értelmeztem, mert a gyerek a volt párjánál van. Akkor ez esetben a nevelés nem gond, viszont el kell fogadnod őt is, hogy létezik és fontos neki az apja. Nem jó a részletekben elmerülni. Az alapjainál vizsgáld szerintem a kapcsolatotokat. Szereted őt és a gyerekét vagy nem, megvan a bizalom vagy nincs, megcsal vagy nem, boldog vagy velük? A többi nem fontos. A régi párja abban az esetben fontos, ha az igen mellett döntesz. Fontos, hogy támogasson vele szemben, de neked is meg kell tudd védeni magad. Tisztázod velük, hogy nincs régi képek küldése, hiszen ők már szakítottak. Odamész és közlöd vele, hogy nem vagy könnyű préda és veled nem packázhat.
A gyerekevel nagyon joban voltunk imadjuk egymast a gyerek is engem en is ot. Es az annyja eltiltott tole mindenfele ok nelkul azert mert egyebkent nagyon gonosz no, uralkodas manias, bipolaris… tenyleg nem normalis. Ot is szeretem csak nem bizom benne. Es nem birom azt sem elviselni hogy a no iranyitja ot. Es nem azzal iranyitja h szol h mikor menjen a gyerekert mert nagyon jo apuka hanem probalja magara huzni, kitalal dolgokat. Mar nem hivhatja fel a kislanyat ha egy legterven vagyunk… stb . Megkerdeztuk ezerszer h majdnem 1 ev utab miert tiltja el a gyereket mikozben imadjuk egymast hat ketnaponta egyutt voltam a gyerekkel rengetegszer vigyaztam ra amig anyuci reszegedett … erre a valasz hogy csak ! Aztan megint a valasz az az volt h azert mert mi megkertuk ot h ne legyen benne ennyire ebbe a kapcsolatba h 0-24 hivogatja a parom es nem a gyerekkel kapcsolatban! Stb
Ez nem a lényeg, hanem tudod mi ez? Ez egy se füle, se farka katyvasz. Itt a lényeg az, hogy bevállaltál olyan kapcsolatot, akinek gyereke van más nőtől. Őket nem tudod kizárni az életéből. Eleve problémás kapcsolat az ilyen, de mégis belevágtál. Fontos előrelátónak lenni és nemcsak sodródni.
Nem írtál arról, hogyan viszonyulsz a gyerekéhez. Fel tudnád nevelni szeretetben úgy, hogy nem a tied? Szereted a férfit most vagy nem tudod? Ezekre itt mi nem tudjuk a válaszokat, csak te. A lényeg, hogy magaddal kéne tisztában légy és fejleszteni az önismeretet. Az nem fontos ő mit akar, ha te nem szereted őt és a gyerekét. Nincs olyan kapcsolat, ahol felhőtlenek a körülmények. Akartam még írni, de valamit akar a lányom, felébredt.
Ez nalad? Nalatok sem ferne bele? Akarmennyire jo hozzatok a masik oldala?
Hat nekem jobb lenne …. Nem birok masokat megbantanj
Tehat akkor szerinted elpocsekolnan az eveimet?
Lebirok nyugodni es allni es normalisan viselkedni nem ez a legnagyobb priblema sajnis
Csak a felét olvastam el, de NEM KÉRDÉS
SOha nem lesz meg a bizalom, ezek után.
Ne csinálj semmit! Egy év múlva (vagy több) határozott véleményed lesz, hogy mit tégy.
Vagy megunja hogy egy pokróc vagy vele és ő lép le megint? Az jobb lesz?
Hogyhogy hogy? Nem bízol benne, irritál, nem tudsz vele kedves lenni, akkor minek? Vagy mi az elképzelés? Valahogy elnyomod magadban a szar érzéseket, és x évet kínlódsz még mellette?
De most hogy lepjem ezt meg? Mindent megtesz jelen esetbe ertem…. Most vett nekem repjegyet. Jo hozzam. Figyel ram. Megved. Meghuzta a hatart az exevel szemben. De nem bizok benne… nem tudok hozza mar kedves sem lenni es ezt is turi.
De most hogy valtozott es nagyon jo lett hozzam olyan nehez! Aztae tudom mit mondjak
Egyszerűbb lesz neked nélküle…
Szerintem Rosalinda vissza szeretné kapni Fredericot és ennek érdekében felhasználja a kis Pablitot. Válaszd inkább José Armandot, akivel a 7-es buszon időnként összeakad a tekinteted...
Annál az első szakításnál nem kellett volna visszaengedned. Vagy a másodiknál. Az első év egy kapcsolatban jó esetben a rózsaszín ködről szól, nem a folyamatos problémákról, exekről meg szexpartner keresőkről... Mondjuk kb. meg is válaszoltad a kérdésed az utolsó pár sorban, hajrá, ennél jobb lesz egyedül.
Szakítanék. Már előbb megtettem volna.
További ajánlott fórumok: