Ti mit tennétek az én helyemben? (beszélgetés)
Ilyen volt már velem is, ő észre sem vette, hogy megbántott. Tehát nem volt szándékos.
Talán próbáld megbeszélni vele, nem biztos, hogy ez volt a célja...
az orvos felírja...
én már évek óta szedem a nyugtatókat...sajnos
Na látod???????????,Ez óriási probléma!!!!!:(
Ne a nyugtatótól várj segítséget!!!!
Vagy ha valóban nyugtatóra van szükséged,akkor fordulj szakemberhez.....
Azt hiszem,hogy depressziós lettél...de ki az a marha aki felírja a nyugtatót????:(
munkám: nincs
pénzem: alig
ésa többi: szintén nincs
akkor hogy csináljam, hogy ezek mellett legyen önbizalmam???
nyugtatókat szedek,hogy a lakásból ki tudjak menni:(((
bocs, hogy ezt mondom, de sokszor szerintem sokkal több vagyok,mint ő......
és tudom, arra megy ki az egész, hogy én mondjam már ki, hogy vége, mert ő nem fogja.....csak megteszi azokat a ronda dolgait, amik majd engem arra késztetnek, hogy elváljak tőle.
ő mondta: el akar válni, de nem fog érte tenni semmit.....rám vár....hogy aztán én legyek a rossz a gyerek szemében.....mindig is ezt csinálta velem...
Sajnos az önbizalom az nem csak úgy van.,....azért kőkeményen meg kell dolgozni!!!
Hogy várhatnám másoktól,hogy elismerjenek....ha én magam sem hiszek magamban????
Neked egy nagyon gyors "agykarbantartás" kellene!
És ezt minden bántó szándék nélkül írom!
Ez nagyon sok mindentől függő dolog!
Ha esetleg elválnátok....van e munkád?Van e pénzed?.....ésatöbbi....:(
Tudom,hogy nem szánalomra vágysz.....de nagyon-nagyon sajnállak.....és csak arra tudlak biztatni,hogy NE ADD FEL.....fiatal vagy.....ha eddig nem tudtál....tanulj meg küzdeni!!!!
Most mondhatnád,hogy én könnyen dumálok....de nem....én nem könnyen dumálok,hanem nekem egész éltemben küzdenem kellett.....és ma már jól megy....Te is belejössz!!!!Csak higgy magadban!!!!
át kell értékelni mi a fontos és mi nem
lehet hogy a férjed éppen azon van ezekkel a megjegyzésekkel,hogy megingassa az önbizalmad
de őszintén: nem vagy legalább olyan ember mint ő???
a férjem szerint az, igen...mert ő aztán nem fog egyedül maradni!!!!!----hányszor hallottam én már ezt tőle!!!
az a baj, hogy az önbizalmam minden nap eggyel lejjebb megy a béka s.gge alá.....
erre való az önbizalom
higgy nekem, kipróbáltam
legyél mosolygós, nézz az emberek szemébe
ha jól érzed magad odabent, az kifelé is sugárzik
és hogy ki talál magának előbb partnert???
Mi ez? Lóverseny???
Nem ez a fontos.
hát nem sajnos.
kb 4-szer próbáltam itthagyni, de mindig utánam jött.
nincs SENKI, akivel tudnék beszélgetni------különben nem lennék most itt.:((
A házasságod az elejétől kezdve nem volt jó?
Huhhhhhhhhhh,tényleg nagyon nehéz bármit is mondani....ez annál sokkal bonyolultabb.....és ráadásul nem is ismerjük egymást!:(
Nincs barátnőd???Akinek kiönthetnéd a lelked?
köszönöm, hogy próbálsz biztatni......
a férjem úgy gondolja, hogy ő előbb talál magának valakit, mint én magamnak....mondjuk ehhez látni kellene őt is és engem is...
viszont az is igaz, már nem vagyok olyan, mint régen-----anyu szerint elég nyúzott vagyok:(((de hát nem tudom mire számít ilyen körülmények között????
semmi baj!
nem tudom miért van az, ha a családommal haragban vagyok, a férjem nem hogy mellém állna, hanem még jobban piszkál....
nem akarok menekülni senki elől!!!
normálisan, boldogan szeretnék élni....,ami idáig sajnos ebben a házasságban nem sikerült.
ha el is kell válnod - mert a házasságodban sem kapod meg, amit szeretnél - akkor sincs vége a világnak
a gyerekeid számítanak rád, feladatod van velük
új célokat kell magad elé tűzni, amik éltetnek
olyan dolgokat csinálni, amit a férjed rosszallása miatt nem lehetett
biztos van ilyen
és ne add fel, még jöhet valaki aki szeret és veled akar lenni
de az önbizalmad ne veszítsd el, mert akkor nagyon nehéz lesz
Anyukád nem fog cserben hagyni....ebben biztos vagyok!
Csak valamit nem értek!.....Most a férjed elől menekülnél,és felméred a terepet.....vagy a családi viszály miatt vagytok morciban a férjeddel!?
Bocsi érte....de ha segítséget vársz.....több infóra van szükség!
igen, tudják, hogy vagyok a férjemmel.legalábbis anyu mindent tud.
egyik nap megkérdezte, hogy ha elválok, akkor van-e valaki,akire számíthatok----azt mondtam, hogy nincs----és ez az igazság....
értem mit mondasz.
én úgy fogom nevelni a gyerekeimet, hogy mindig minden körülmények között számíthassanak egymásra-----legalábbis megpróbálom.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelem, adósság, előrelépés... Ti szóvá tennétek a helyemben?
- Mit tennétek a helyemben a nagylányommal kapcsolatban?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Mit tennétek a helyemben most?
- Fiam hatodikos. Osztályában egy fiú szinte mindennap bántja.Ti mit tennétek a helyemben?